Pentikin ystävänpäivämyynti

18. lokakuuta 2011

Kävimme sunnuntaina katsastamassa Arabianrannassa Pentikin tehtaanmyymälässä Ystävänpäivä- myyjäiset. Sain sähköpostiini viestin ja listan tuotteista jotka oli alennettu myyntien ajaksi. Niinpä silmääni osui viime vuoden joulun aikoihin myytävänä ollut Pentikin joulupuu, jota sai ostaa pöydälle laitettavana puuna sekä kattoon laitettavana isona oksana. Itse en halua oikeaa kuusta meille vaan jouluisin meillä komeilee olohuoneessa valkoinen kuusi. Niinpä kuusen seuraksi ajattelin ostaa juuri kyseisen hopeisen puun jos vain niitä olisi myymälässä jäljellä. Katselin myös sitä kattoon laitettavaa oksaa, mutta tähän asuntoon se ei olisi sopinut eli paikkaa ei olisi löytynyt. 


Tältä myymälässä näytti, perinteistä nättiä Pentikkiä!Niinpä seilailin ympäri tehtaanmyymälää etsien joulupuuta jokapuolelta. Ja onneksi kävi hyvä tuuri, puuta oli muutama enää jäljellä! Jippii! Niinpä se meni ostoskärryyn sekä läpinäkyvä iso maljakko mikä oli ja alennettu todella hyvään hintaan. En tajua mihin olen pystynyt kadottamaan vanhan Pentikin maljakkoni viime joulun jälkeen. Viime jouluna minulla oli maljakossa joulupalloja tv-tason päällä ja sen jälkeen maljakkoa ei ole näkynyt missään. Olenkin vitsaillut ääneen, että ei tainnut maljakko olla poikaystävän makuun kun on niin oudosti hävinnyt eli olen 99% varma että rakas poikaystäväni on sen "hukannut", hih! Muuta selitystä en vain keksi ;)  

Olisin muuten voinut tyhjentää puoli myymälää, mutta tällä kertaa hillitsin itseni ja tyydyin puuhun ja isoon maljakkoon :) Ostoksista laittelenkin kuvaa ensi kerralla kunhan saan vain kunnon kameran ja hieman päivänvaloa.

Ihanaa päivää kaikille!                                                   

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.