Pinkki päivä!!

14. lokakuuta 2011Tiedättekö mikä päivä tänään on? No pukeudutaan pinkkiin - päivä! Roosa nauha päivänä 14.10 perinteisesti pukeudutaan pinkkiin ympäri Suomen ja kerätään varoja rintasyöpätutkimuksiin. Itse osallistun tähän päivään pukeutumalla pinkkiin silkkipaitaani ja ostamalla Pirkan Reilun kaupan Roosa nauha ruusukimpun kotiin. Ihanaa kun kerrankin on hyvä syy ostaa ruusuja ja paljon! Myös perinteisen rusetin ajattelin laittaa tänään rintaani osoittamaan kuinka itse tuen myös tätä päivää. Tänään vietänkin vapaapäivää 2 parhaan kaverini kanssa joten ihanaa tyttöjen päivää edessä hyvän ruoan ja juoman äärellä. Paljon naurua ja hauskaa aikaa tiedossa!!

Hauskaa pinkkiä päivää kaikille ihanille naisille ja tietenkin myös miehillekin! :)


                                                       

2 kommenttia

  1. Minulla oli tänään pinkki huivi päivän kunniaksi kaulassa ja ruusuja, valkoisia tietenkin lähti minunkin mukaan kaupasta.

    VastaaPoista
  2. Hanna: no niin lähti meidänkin mukaan :)

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.