Taulut sumuisessa tunnelmassa

16. lokakuuta 2011


En ole bloggailut ollenkaan viikonloppuna kun mun kamera teki tupakkalakon eli meni toosi sumuiseksi ja värit vääristyvät. Siksi nämä kuvat tauluista on todella huonolaatuisia ja epätarkkoja, älkää harmitelko sitä! Heti kun saan uuden kameran joltain sukulaiselta tai jostain niin laitan paljon parempia kuvia. Eli näissä kuvissa näkyy uudet Therese Sennerholtin julisteet mitkä tilasin Ruotsista ja kehystin ne. Kuvat eivät anna oikeutta olohuoneelle, mutta itse tykkään tauluista ihan älyttömästi!

Eli tässä pieni kurkistus miltä taulut näyttävät olohuoneen seinällä. Ensi viikolla tulee paljon paremmat kuvat blogiin!!
Eli meidän olkkari ei oikeasti ole noin mitäänsanomaton miltä se nyt näyttää! ;)

                                                         

9 kommenttia

 1. Ootko ehkä liian vaatimaton? :) Taannoin se vanha sisustus oli oikein hyvän näköinen, samoin noi kuvat nyt on ihan ok eikä ollenkaan niin kauheeta, mitä annat ymmärtää!

  VastaaPoista
 2. No itse oon niin kriittinen kuvien suhteen ja mielestäni kuvat pitää olla selkeitä. Kun nuo on hieman sumuisia.. ;) Mutta kiitos! :D

  VastaaPoista
 3. No niin, vihdoinki sie sait ne seinälle niinku oot oottanukki tooooosi kauan :D Hyvähyvä :) Sopiskohan tuohon vielä kolmaski taulu vai tulleeko liian täyteen, kuvista ei aina niin hahmota oikeita mittasuhteita :)

  VastaaPoista
 4. Ootko katellu mun kuvia ja varsinkin eilisiä? Ne ne vasta on ihan **skoja! Aion testaa mun vanhaa kameraa ja jos sekään ei pelaa, niin se olisi sitten uuden kameran hankinta. :)

  VastaaPoista
 5. Nuo taulut on aivan ihanat! <3 Sopivat erinomaisesti nuiden tyynyjen kanssa!!!!! :)
  Ja blogissani on sinulle haaste! :)

  VastaaPoista
 6. Ihania tauluja. Mun kameralla ottamani oman blogin kuvat on varmaan laadultaan just samanlaisia. Viesti varmaan on tullut blogistani selväksi - se kait se tärkeetä on. Voihan se olla että jotkut lukijat jää se kuvanlaadun vuoksi tulematta. But I don't care...

  VastaaPoista
 7. Itse asiassa tuohon kuvalaatuun on tullu törmättyä jonkin verran. Olen kuullut, että bloggaajan kuvien laatua on arvosteltu. Lisäksi luin taannoin erästä blogia, jossa bloggaaja ihan oikeasti totesi, että hän ei halua lukea blogeja, joissa kuvat ovat heikkolaatuisia. Siskonlikkani sanoja lainaten: Kaikkia se leipä elättää. ;)

  VastaaPoista
 8. Meän Satu: ei siihen valitettavasti kolmatta mahdu ku muuten ne tulee ihan kiinni toisiinsa.. Mut on ne niin kivat! :)

  Inanaa: sama homma minulla edessä eli uuden kameran ostoa ja nyt lähtee kyllä järjestelmäkamera mukaan!

  Miaa: Eiks ookkin! Sinä senkin haastaja, ihanaa ;)

  Gone yo the beach: Niinpä no tarvitsee itsekin miettiä..

  Inanaa: Oon lukenut samoja blogeja ja siksi itsekin asiaa mietin.. :)

  VastaaPoista
 9. Siksipä oon päättänyt, että jos mun blogilla ei ole tarpeeksi hyviä kuvia, jotta sitä voisi lukea, niin ei voi mitään. Omassa arjessani tää puhelimen kamera riittää ja uutta kameraa lähden hankkimaan sitten kun siihen on varaa tai jos blogini kokee yllättäen jonkun lukijaryntäyksen. Mutta siis parempi kamera tulee joskus, se on varma. :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.