H&M kevät 2012

14. marraskuuta 2011

Bongasin Sköna Hemin sivuilta Hennes & Mauritzin kevään 2012 sisustuskuvia. Ulkomaalaisissa blogeissa näitä kuvia on jo viikon verran voinut bongailla ja katsella. Kuvia katsellessa itse ainakin innostuin kuvissa näkyvistä tyynynpäällisistä, mutta muuten ei mitään suurempia hurraa- huutoja irronnut. Ihania värejä ja kuvioita on tiedossa ensi kevääksi, tuli oikein keväinen fiilis kun katselin kuvia. Pirtsakkaa pinkkiä, kellertävää mutta myös hyvin perus maanläheisiä värejä löytyy.

Mutta itse ainakin haluan keskittyä täysin tulevaan jouluun ja sen ihaniin väreihin, mutta pikkuinen kurkistus kumminkin ensi kevääseen ei tee yhtään pahaa.. hih!


( Kuvat Sköna Hem )Raitaa ja siksak- kuviota, mi laik! Varmaan tulen pelastamaan nuo raidalliset tyynyt, näyttävät niin minunlaisilta. Samoin kuin nuo pyyhkeet! Mutta ehdottomasti ihanimmalta näyttää tuo viimeisen kuvan oikeassa alakulmassa kurkkaava mustavalkoinen tyynynpäällinen. Olisivatkohan jotkut ihanat lakanat, kenties? Näyttävät erittäin lupaavilta! ;)

Lämpenetkö näille kuville? Löytyykö mitään kivaa ja miellyttävää? Vai haluatko sinäkin vielä olla täysin tulevassa joulussa ja nauttia sen tulosta?
                                                  

P.S. Nyt kun löytyisi joltain talotoimittajalta kiva 1 1/2 tai 2 kerroksinen talo niin rakennusunelma voisi olla aika lähellä.. Ainoa ongelma vain että tontilla rakennusoikeutta 164 neliötä ja talo mistä me unelmoimme Designtalolla on 163m2 eli liian iso, joten nyt alkaa valmiiden talopakettien surffailu..

5 kommenttia

 1. Mulla pisti kans silmään tuo mustavalkoinen tyynyliina. Tuollaiset lakanat olisivat aika kivat! :)

  VastaaPoista
 2. Iik! Nytkö ne kevätjutut jo tulevat? Nuo maanläheiset jutut olivat ehdottomasti suosikkejani. En kyllä ole kunnolla päässyt joulufiilistelyn alkuunkaan joten pitää yrittää unohtaa nämä vielä hetkeksi. Hih!

  VastaaPoista
 3. http://www.kannustalo.fi/

  ^^Taivaallisen ihania taloja ^^
  T:Maikki

  VastaaPoista
 4. Hanilo: niinpä! Aikas kivat ;)

  Anttis: No nythän ne! Hihih!

  Maikki: Niin on! Ihania mutta uskon että kallistumme Designtalon suuntaan. Juuri katselin Kannustalojen sivuja..

  VastaaPoista
 5. Pst..blogissani on sinulle tunnustus :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.