Keep calm kehystettynä

20. marraskuuta 2011

Vihdoinkin pääsen laittelemaan kuvia kehystämästäni julisteesta kun saatiin ihana aurinkoinen pakkasaamu ja valoa sisään. Tänään meillä on reippailupäivä edessä, siivoilua, jouluostosten tekoa, joulukoristeiden laittoa sekä kivaa ulkoilua. Mutta tässä aamun siivoustohinassa päätin siis ottaa kuvan "Keep calm and carry on"- taulusta. Tämä lause on noussut lähiaikoina omaksi motoksi on omassa elämässä on tapahtunut paljon. Kuten edellisessä postauksessa kerroin, tontin löytäminen täältä kaupungista on vähän kuin lottovoitto ja olemme olleet 5 kertaa jo niin lähellä mutta aina on tullut jotain mikä loppujen lopuksi on vesittänyt kaiken. Siksi päätinkin lokakuussa tilata tämän julisteen, koska se sopii aika hyvin meidän tilanteeseen eli ota rauhallisesti, kyllä se tontti sieltä vielä meillekin tulla tupsahtaa.
Ostin ihan tarkoituksella isot kehykset missä valkoista taustaa näkyy eikä siis koko juliste kehysty reunasta reunaan. Väriksi valitsin valkoisen kehyksen, koska seinä johon taulu nojaa on vaalean harmaa joten taulu ei huku seinään vaan bongahtaa kivasti! Pikkuisen joulutunnelmaakin olen lisännyt lipaston päälle laittamalla Pentikin kirkkaaseen maljakkoon hopeisia ja vaaleanpunaisia joulupalloja. 

Nyt lähdemme Kastellin talopäiville hakemaan tarjousta eräästä talomallista ja sen jälkeen shoppailemaan joulukoristeita kotiimme!

  Ihanaa raikasta sunnuntaita kaikille!
             

                                                  

7 kommenttia

 1. Kauniit värit! <3 Tuollainen sopisi meillekin, täytyykin laittaa toivelistaan. =D

  Viettäkäähän mukava shoppailupäivä! <3 <3 <3

  VastaaPoista
 2. Hyvännäkönen julistetaulu ja soppii niin hyvin teille :)

  VastaaPoista
 3. Voi että, tuo taulu on niin kiva! Olen ilmeisesti ensi keväänä matkustamassa ensimmäistä kertaa Lontooseen, ja tuollainen juliste on ehdottomasti hankintalistalla!

  Tekemisen puutteessa (tai vaikka muutenkin ;)) tervetuloa visiitille blogiini: http://janinastar.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Miia: no eik ookkin kivat! Mä tykkään ku jossain valossa näyttää harmaalta ja jossain beigeltä tuo tausta :)

  Coraline: kiitos!!

  Meän Satu: Voi kiitti!

  Janina: Oi sinulle tulee varmasti ihana matka! Ja kiitti!

  VastaaPoista
 5. Teen omaan blogiini "lemppariblogit"-esittelyä, johon blogisi kuuluu ja tahtoisin käyttää pientä kuvaa banneristasi jutun ohessa. Saisinko luvan? =D

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.