Makkarin päivittämistä

8. marraskuuta 2011

Olen jo vähän aikaa miettinyt meidän makuuhuoneen päivittämistä. Mietin, että millä pienillä tavoilla voisi saada uutta ilmettä ilman että tarvitsisi ostaa mitään uutta. Niinpä lähdin ihan lakanoiden vaihdolla liikkeelle ottamalla koko valkoiset Lexingtonin lakanat pois ja vaihtamalla tilalle Marimekon Lumimarja - lakanat. Otin vielä muutamat "nukkuma tyynyt " pois ja vaihdoin ne Ikean mustavalkoisiin sisustustyynyihin. Mielestäni ilme muuttui vähän raikkaammaksi ja syksyisemmäksi! Ensi viikolla ajattelin ottaa varaslähdön kohti joulua ja laittaa hieman jouluisia tyynyjä sängylle sekä laittaa muutamat "tunnelmavalot" esille tunnelmaa tuomaan. Värimaailma tulee pyörimään valkoisen ja hopean sekoituksissa, ylläri ylläri!

Löysin makuuhuoneestamme paikan eräälle joululahjalle minkä niin haluaisin. Lipaston päälle ja se olisi niinkuin tehty siihen! Nyt vaan tarvitsee toivoa että pukki kävisi kurkkimassa näitä postauksia ja tajuaisi minun tarkoittavan sellaista K- kirjaimella alkavaa juttua.         


P.S. Sain viimeksi Anonyymiltä kommenttia siitä kun kielioppini ja äidinkieleni on niin huonoa, nyt yritin oikeasti parhaani ja jos tekstini, jotka eivät ole niin sujuvia, häiritsevät edelleen niin olen tehnyt nyt kaikkeni sen eteen että kerronta ja kirjoitus olisi äidinkielellisesti parempaa. Onko tuo edes oikein sanottu, äidinkielellisesti parempaa? :D

6 kommenttia

 1. Kylläpä pieni freesaus vaikutti! Pitänee tehdä itse sama;)

  Kielioppivirheitä en huomannut, en tosin etsinytkään. Aivan sama. Olen ymmärtänyt kaikki kirjoitukset tähänkin mennessä :P Tosin omakaan kielioppini ei ehkä läpäise tarkistusta. Anteeksi siitä.

  VastaaPoista
 2. Voi hyvänen aika! Näyttää kielipoliisit kiertävän blogeissa oikein urakalla. Eiköhän nämä ole bloggaajien päiväkirjoja, joissa nyt minusta voi sallia ihan puhekieltä:) Mutta taas se huomataan, että vaikka mitä tekisi ei voi kaikkia miellyttää. Kaikkeen ihmiset kiinnittääkin huomiota! Jatka sinä vain kirjoittamista omalla tyylilläsi, kyllä me tekstit ymmärretään.

  VastaaPoista
 3. Tästäki huomaa että jo pelkillä tekstiilien vaiholla saa ison muutoksen aikaseksi :)

  Juu, nuo kielipoliisit voi mennä kouluihin opettaan kielioppia, hieman väärä foorumi nämä blogit :) Niinku Soileki laitto, tämä on päiväkirja josa voi kirjottaa ihan puhekieltä/murretta tai miten nyt itte haluaa kirjotella..kauhiaa jos mie joskus laittasin blogin pystyyn, mie ku se kirjottelen täälläki ihan täysin omalla murteella enkä paljon pilikkuja tai pisteitä jaksele käytellä vaikka kyllä tiän mihin pilikut tullee :) En oo laittamassa blogia (liian laiska) mutta kuhan nyt heitin esimerkin omasta kirjottelusta :) Tosin omassa blogissa varmaan hieman katon kirjotanko pilikku vai pilkku mutta en sen kummemmin kyllä kirjakieltä alakais väänteleen :P Työpaikan kirjotusasu (asiallinen kirjakieli) nyt on hieman eri ko täällä blogimaailmassa kirjottelu :) Kumma ko minun kommentteihin ei oo kielipoliisit iskeny :P Vaikka eipä se minua kyllä kiinnostais vaikka joku anonyymi-kielipoliisi jotaki urputtaiski :)

  Tosin näihin provosointeihin ei kyllä kannattis kommentoija yhtään mittään, se vaan lietsoo provosoijan mielihyvvää.

  Jatka vaan kirjottelua niinku oot tähänki asti kirjotellu, mittään vikkaa en oo kyllä miekään huomannu sinun kirjottelussa :)

  Ja kiva että se uus vastuu töissä on kivvaa :)

  VastaaPoista
 4. Malva: eikös teekkin ihan ihmeitä? ;) Aina kannattaa tehdä pikku muutoksia ja siirrellä asioita paikasta toiseen, hih! Ja hyvä et olet ymmärtänyt!

  Soile: Niinpä! Suomen kieleni ei ole tosissaan lähelläkään hyvää, mutta yritän niin parhaani! :)

  Meän Satu: Niinpä! :) pikku muutoksia, kiva lopputulos! Aina voi vaihtaa takasin jos kyllästyttää. Ja kieliopista sen verran että ruotsia voi välillä tulla ja suomeakin sekasin mut hei ei välitetä! :D

  VastaaPoista
 5. Mä en ainakaan ole huomannut sun kieliopissa mitään eroa muiden bloggaajien kieleen. Eihän monikaan bloggaaja kirjakieltä kirjoita.

  VastaaPoista
 6. Hanilo: No enhän mä ees mitään kirjakiletä osaa ;) Ja jos tämä ei kelpaa niin sitten en voi auttaa, hihi!

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.