Muutoksia elämässä

5. marraskuuta 2011

Pahoittelen että en ole kerennyt nyt panostaa pariin päivään tähän blogiin, mutta omassa elämässä on tapahtunut ainakin omasta mielestä suuri muutoksia. Nimittäin sain töissä ylennyksen!!! Ja elämä meni siitä ihan mullin mallin. Nyt itselleni tulee lisää vastuuta ja alan maanantaina tekee sellaisia töitä mitä en ole koskaan aikaisemmin tehnyt. Joten jännät paikat on edessä ja itseäni jännittää jo maanantai ihan älyttömästi!! Työpaikkani siirtyy Kirkkonummelta Helsinkiin joten sekin on jo suuri muutos itselleni ;)

Joten lupaan että huomenna palailen tänne uuden postauksen kera! Ja tämä postaus tulee liittymään minun H&Mn joulutilaukseen joka saapui kotiin ja oli täynnä sekä yllätyksiä että pettymyksiä! Mutta siitä sitten huomenna enemmän.


Nyt ihanaakin ihanampaa ja tunnelmallista pyhäinpäivää!! <3


                                         

10 kommenttia

 1. Oi onnea onnea onnea! On varmaan jännät paikat tiedossa! Ja jaksan odottaa huomiseen ;)


  T: Mica

  VastaaPoista
 2. Onnea paljon ylennyksestä! Mukavaa illan jatkoa :)

  VastaaPoista
 3. Onnea! Onnea! Onnea! täältäki! <3 Mahtavaa! ja varmasti jännät ajat eessä :)
  Mukavaa viikonloppua :) Yritä saaha uni sunnuntai-iltana vaikka varmasti jännittääki :)

  VastaaPoista
 4. Onnea ylennyksen johdosta! <3 <3 <3

  VastaaPoista
 5. Onneksi olkoon! Työnantajasi on viisas palkitessaan uurastamisesi!

  VastaaPoista
 6. Mahtavaa! Onneksi olkoon!! Täällä odotellaan jo H&M postausta niin tietää vähän mitä itse lähtee tänään tilailemaan ;)

  -Janica-

  VastaaPoista
 7. Onnea kovasti täältäkin! Hieno juttu :)

  VastaaPoista
 8. Onko suomi sinun äidinkielesi? On niin paljon virheitä näissä teksteissäsi, teksti ei ole lainkaan sujuvaa. En halua mieltäsi pahoittaa, mutta pitempään seuranneena en voi olla kysymättä.

  VastaaPoista
 9. Kiitos kaikille!! <3 Ootte ihania ja kannustavia, kiitos! Täällä on pieni jännitys päällä vaikka tiedän huomisen menevän tosi hyvin :)

  Ano: Puhun sekä suomea että ruotsia. Jos tekstini jotenkin häiritsevät niin sille en valitettavasti voi mitään. Et pahoittanut ollenkaan, valitettavasti asia on näin ja yritän parhaani. Jätä myös jatkossa ihmeessä nimimerkillä kommenttia jos jatkat vielä lukemista huonoista teksteistä huolimatta ;D

  VastaaPoista
 10. Hei,

  Oikein paljon onnea täältäkin :)

  -Tsinnia-

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.