Stockmannin päiväpeitto

23. marraskuuta 2011


Olen jo pari vuotta ihaillut Stockmannin ihanaakin ihanempaa Villa - sarjan valkoista päiväpeittoa. Kävin tänään jälleen kerran Aleksanterinkadun Stockalla katsomassa tätä valkoista ihanan silkkistä peittoa. Hintaahan päiväpeitolle tulee hurjat 399€, mutta nythän se olisi juuri sopivasti -20% alennuksessa kun Stockmannilla on -20% kampanja päällä kaikista kodintekstiileistä. Luonnossa peite on niin kiva ja näyttävä verrattuna tämän hetkiseen Pentikin valkoiseen mihin olen jo aika lailla kyllästynyt. Vanha Pentikin peite on jo kohta 2 vuotta vanha ja aika perus peite, mutta itse haluisin makuuhuoneeseemme enemmän glamour-henkeä ja hakea laadukkaampia tekstiilejä. Verhoina meillä on Stockmannin samaa sarjaa olevat 100% silkkiverhot valkoisina joten päiväpeite sopisi niihin kuin nenä päähän! Tätä päiväpeitettä olen nähnyt 2 blogissa esillä ja sekä Charin että Miian makuuhuoneissa se vaan näyttää niin ihanalta. Charilla peite on hieman erilainen mitä tällä hetkellä myydään mutta laatu on sama.


( Kuva Stockmann )Nyt tämän tytön sormet syyhyy kun haluaisin niin mennä ostamaan peitteen, mutta onhan päiväpeitto aika kova hintainen. Mutta tiedän että en varmasti tulisi siihen kyllästymään, päinvastoin!  Tällä hetkellä makuuhuoneemme peite on siis tämän näköinen eli ilme muuttuisi todella paljon näyttävämmäksi ja kivemmaksi..Eli juu vai ei, yes or no? 


                                                 

11 kommenttia

 1. Ehdottomasti juu juu!! ;) On se niin upea, itsekin sitä katselen sillä silmällä kunhan vaan päätän otanko valkoisen vai ruskean...

  -Max-

  VastaaPoista
 2. JUUUUUUUUU! On kyllä hintansa väärti ja luxusta tosiaankin! <3 <3 <3

  VastaaPoista
 3. Mult ei kandee kysyy. Kun toi summa on melkeen mun kuukauden liksa :) Vaikka varmasti on todella kaunis ja laadukas. Että mikäs siinä jos on vaan varaa, niin sisustukseen PITÄÄ JA KANNATTAA panostaa :D

  VastaaPoista
 4. Iliman muuta YES! kerta oot haaveillu jo kauan ja nyt pystyt ostaan sen :) Mielunen joululahja ittelle :)

  VastaaPoista
 5. Katselin Stokalla tuota päiväpeittoa, nätti se on mutta tuolla hinnalla ei parane kovin nopeasti kyllästyä :)

  Jos päiväpeiton materiaali ei ole pakko olla silkkiä, Stockan omistamassa Hobby Hall-verkkoputiikissa on samantyyppinen huomattavasti halvemmalla hinnalla, materiaalina tafti. Ihan ylellisen näköinen on tämäkin eikä tarvitse potea huonoa omaatuntoa hinnan vuoksi jos kyllästyy nopeasti :)

  https://www.hobbyhall.fi/webapp/wcs/stores/servlet/Product/Pioni-Minea-taftipaivapeite-valkoinen/269889/89146/83399/83427?

  - elle -

  VastaaPoista
 6. Moikka,
  mistä on nuo ihanat keittiöpöydän tabletit?

  - Liisa

  VastaaPoista
 7. Itse ostin nyt tuon Stokkan päiväpeiton, kun oli kantistarjouksessa ja en voi muuta kuin kehua! Se tuo ihanaa luksusta arkeen.

  Johanna

  p.s Itselläni oli kokeillussa tuo mainittu Hobby Hallin päiväpeitto, takaisin lähti. Verrattuna Stokkan päiväpeittoon on kuin yö ja päivä. Joten ei muutakuin ostoksille :)

  VastaaPoista
 8. Moikka,
  kyselin äsken hätäisenä pöytä tableteista, mutta tietohan löytyikin, kun hetken blogia selasi! :) Ja löytyi myös tieto, etteivät olekkaan jämäkkää materiaalia kuten oletin :/

  T: Liisa

  VastaaPoista
 9. Ehdottomasti juu, tosin meidän päiväpeitto ei ole silkkiä, ei läheskään, vaan POLYESTERIÄ, iika.. :D Mutta aivan mahtava ollut jo monta vuotta ahkerassa käytössä ja on aivan unelma! Verhoina on tosin kyllä ihan silkkiverhot :)

  VastaaPoista
 10. Max: ai sinäkin? ;)

  Miia: kyllä kai se mukaan lähtee,hih!

  OHE: no onhan tuo hinta ihan järkky! Mut on se niin kiva ;)

  Meän Satu: sä se sanoit, hyvä joululahja itselleni ;)

  Elle: täytyy käydä katsomassa kyseinen, kiitos vinkistä!

  Liisa: H&M:ltä ne :)

  Johanna: kiva kuulla! On se kyllä niin ihana!

  Liisa: noo hyvä että löytyi! Joo ne on sellaiset plurut, eivät kovaa materiaalia..

  Char: okei! Näytti ihan tuolta samanlaiselta, mutta kiitos tiedosta! <3

  VastaaPoista
 11. Hesaan on kohta tulossa upeita paksuja silkkisiä päiväpeittoja. Malttakaa vähän odottaa...

  minä

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.