Uusia malleja!

25. marraskuuta 2011

Täällä ollaan nyt pari päivää unelmoitu rakkaan poikaystäväni kanssa, nimittäin nyt polttelee ja pahasti! Olisi lottovoitto jos tänä talvena löytäisimme tontin haluamaltamme alueelta, koska nyt on ilmestynyt sellainen talo mikä olisi täysin kummankin mieleen ja olisi sitä modernia mallia mistä kummatkin pidämme suuresti. Emme tähän mennessä ole löytäneet sellaista talomallia mikä olisi kummallekin mieleinen ilman että tarvitsisi pohjakuvaan tehdä suurempia muutoksia. Mutta nyt löytyi ihan täydellinen!

Nimittäin Designtalolta ilmestyy lähiaikoina 24 uutta talomallia ja me löysimme sieltä mieleisemme joka on nimeltään Långvik. Tästä talosarjasta tulee ilmestymään todennäköisesti muutama eri kokoinen versio ja tämä minkä liitän tähän kuvaksi olisi niin me!

Långvik edustaa rohkeita ratkaisuja. Näyttävien tilojen lisänä on jokaisessa mallissa avara parvi ja ulkoterassi tai kuisti talon molemmissa päädyissä. "

 Talo ulkoapäin!


Ensimmäisen kerroksen pohjapiirros!
2 kerroksen pohjakuvaa!
( Kuvat lainattu Designtalon sivuilta )


Tästä tulisi niin kiva ja ai että kun tämän saisi! On niin meidän näköinen ja kerrankin sen näköinen mitä haluaisimme sen ulkoatakin näyttävän. Tiedän että monet eivät pidä talon ulkonäöstä mutta me tykätään! 

Minulla on tänä jouluna yksi toive, kun löytäisi sopivan tontin.


                                                   

5 kommenttia

 1. Kivalta kuulostaa ja näyttä :O) Pidetään peukkujja että löydätte kivan tontin <3!!!

  VastaaPoista
 2. Upean talon ootta löytäny :) Ei mittään vikkaa ulkonäössä :) Täällä kans pietään peukkuja, että se tontti löytyis melko kivuttomasti :)

  VastaaPoista
 3. Mä tykkään just tuollaisesta terävälinjaisesta julkisivusta, eli multa ainakin täydet pisteet! Toivotaan että se tontti viimein löytyisi! <3

  VastaaPoista
 4. Minna: kiitos! Niin pidetään ;)

  Meän Satu: kiitti! Itse tykkään niin ja odotan jo tapaamista DT kanssa.

  Miia: Kiitti ihanuus <3 Munkin silmää miellyttää niin tuon näköiset talot!

  VastaaPoista
 5. Minä kanssa tykkään noista Dt:n uusista malleista, silloin kun omamme tilasimme ei näistä uusista tulevista malleista puhuttu tietenkään mitään :-)
  Onnea tontin metsästykseen!!!!

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.