Artekin bileissä

3. joulukuuta 2011

Sain kutsun blogini kautta Artekin järjestämiin Comme des Garcons Pocket - iltamiin, jotka järjestettiin Helsingin keskustassa sijaitsevassa Artekin myymälässä. Pääsimme M:n kanssa tutustumaan ihaniin uusiin tuoksuihin, vaateisiin ja asusteisiin. Paikalla oli myös COMME des GARÇONSin perustaja ja toimitusjohtaja Adrian Joffe. Iltamat olivat yksityistilaisuus ja väkeä riitti kivasti paikalla. Itse keskityimme ihanan juhlatunnelman lomassa Artekin tuotteiden tutustumiseen sekä tietenkin testailimme CDG:n hajuja. Iltamat olivat erittäin hauskat ja joululahjaideoita bongasin niin paljon!


Laittelen vähän kuvia iltamista ja niiden ihanista tuotteista!
 Unelmarivistö ja minun joululahjatoiveeni mustana tai valkoisena!


Barcelona <3


Ja taas ihanuuksia!"Artek lanseeraa 2.12.2011 ainutlaatuisen konseptin Suomessa. Espan myymälässä avautuu Comme des Garçonsin kanssa yhteistyössä suunniteltu The Two Towers pocket @ Artek Store.  Anti-muodistaan tunnetun muotisuunnittelijan Rei Kawakubon installaatio toimii hyvin Artekin ideologiassa, jossa propagandistinen design kohtaa valistuneen kuluttamisen. Konkreettisten tornien muotoon toteutettu Two Towers -pocket shop on jatkumo Comme des Garçonsin yrityksen perustajan Rei Kawakubon ja Artekin monivuotiseen yhteistyöhön. " (Lainaus Artekin nettisivuilta)Hauskat kutsut oli ja suuri kiitos Artekille kutsusta!! 

Tulemme jatkossakin erittäin mielellämme tällaisiin tapahtumiin!


                                          

4 kommenttia

 1. Toi Artekin perusjakkara on kiva, sopis hyvin johonkin nurkkaan :)

  -Inanaa-
  http://whitefresh.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Inanaa: siis se on niin söpö ja kiva! Meiltä löytyy niitä 2 ja haluisin niin maalaa ne itse jonkun muun värisiksi ;)

  VastaaPoista
 3. Hei,

  ihana blogi sinulla! Meillä on tuo sama twist-pöytä. Mistä olet löytänyt tun kiillotus ja puhdistusaineen? Vastauksestasi iki onnellinen :)

  Laura

  VastaaPoista
 4. Laura: kiitos! :) Löysin tuon tahnan Hong Kongista. Ollut ihan loistava tuote! :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.