Hiljaisuutta blogissa

14. joulukuuta 2011

Heippa kaikille! 

Olen pitänyt pientä hiljaisuutta blogissa parista syystä. Toinen syy on ollut että töissä on ollut kamala kiirus koko ajan, joten omaa aikaa ei hirveästi ole ollut. Ja kaikki vapaa-aika on sitten kulunut talosuunnitelmia hieroessa ;) Kyllä, luit oikein. Toivottavasti meillä oikeasti kävisi nyt se niin kutsuttu "moukan tuuri" ja jouun lahjatoiveeni toteutuisi, mikä siis oli oma talo tai oma tontti. Nyt meillä on viritteillä pari asiaa ja toivottavasti jompi kumpi onnistuisi minkä lopputulema tarkoittaisi, että ensi vuonna meillä saattaisi olla oma kaunis omakotitalo <3 Jos lopputulos on, että kumpikaan ei pääty hyvin, sitten niin oli tarkoitettu. Nyt vaan peukut pystyyn ja toivotaan että vihdoinkin olisi meidän vuoro onnistua näissä talo- ja rakennusasioissa. 

Ihanaa illanjatkoa kaikille!
                                               

5 kommenttia

 1. Täällä pidetään peukkuja!! :)

  -Mina-

  VastaaPoista
 2. Nostin peukut pystyyn tontti- ja taloprojektin puolesta! Toivottavasti teitä nyt onnistaa!! :)

  VastaaPoista
 3. Täällä kans peukut pystyssä <3

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille! Ensi viikolla pitäisi alkaa tulla selvyyttä ja tarjousta olisi tarkoitus jättää juuri joulun jälkeen tai heti tammikuun ekalla viikolla. Jänskää! :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.