Joulua makuuhuoneessa

4. joulukuuta 2011

Itse olen jo kauan ollut viehättynyt erilaisiin taljoihin ja karvatyynyihin. Ostin aikoinaan Hemtexiltä tekokarvaisen taljaviltin ja olen pitänyt sitä nyt makuuhuoneessamme. Tykkään että nukkuessa on lämmin ja hyvä olla ja tämä viltti on ihanan pehmoinen ja lämmin! Olen lähiaikoina bongannut monesta skandinaavisista kodeista paljon turkiksien, taljojen ja muiden karvaisten tekstiilien käyttöä. Näitä näkee varsinkin nyt jouluisissa sisustuslehdissä ihanan valkoisissa kodeissa käytettynä. 

Esim. Bo Bedreltä löytyi tämmöinen koti jossa on ihanan lämpöinen joulutunnelma:


(Kuvat Bo Bedre)

Niinpä minäkin olen hyödyntänyt omaa vilttiäni siis makuuhuoneessamme, tyynytkin löytyvät jostain mutta ne ovat suuressa etsinnässä kun ensi viikonloppuna teen suuren joulusiivouksen. Tyynyt ovat samaa sarjaa lämpimän viltin kanssa ja tulevat mustavalkoisten tyynyjen tilalle, sitten makuuhuoneemme on valmis talvitunnelmaan. Ajattelin niitä pidellä koko talven ajan jolloin saisin makuuhuoneeseemme hieman talvisempaa tunnelmaa suoraan Suomen Lapista!







Myös muita muutoksia makuuhuoneeseemme tulee tapahtumaan mutta niistä sitten enemmän ensi vuonna. Pääasiassa tekstiili- ja huonekaluvaihtoja tiedossa heti kun alennusmyynnit pääsevät vauhtiin.. Eli tilausta ulkomaille ensi vuoden alussa tiedossa!

Ihanaa sunnuntaita kaikille!



                                                       

5 kommenttia

 1. Ihana makuuhuone!! <3 Tiedätkö myydäänkö noita vilttejä Hemtexillä vielä? Itsekin haluaisin samanlaisen :)

  Ja ihana blogi sinulla, toivottavasti jatkat!

  -Janna-

  VastaaPoista
 2. Ser riktig bra ut!!

  God Jul från Sveg! :)

  Cecilia

  VastaaPoista
 3. Näyttää hyvältä teän makuuhuoneessa tuo lämpimän ja sulosen pehmosen näkönen taljahuopa :) Ihana värisävy teän taljahuovalla, semmonen pehmeän värinen :) Tuon alle ois kiva käpertyä silloin ko ulkona puhaltaa kylmä viima :)

  Mukavaa itsenäisyyspäivää, ehkäpä tuon taljahuovan alle kääriytyneenä :)

  VastaaPoista
 4. Ihana makuuhuone, tykkään karvaisesta taljasta tosi paljon! Toivottavasti tyynytkin jostasin putkahtavat ;)

  -Minna-

  VastaaPoista
 5. Janna: kyllä myydään. Kävin juuri viikolla kurkkimassa ja siellähän niitä oli myytävänä. Näköjään myyvät niitä aina jouluisin.

  Cecilia: tack detsamma!! :)

  Meän Satu: kyllä on ihanan lämmin ja pehmunen <3

  Minna: Hitsiläinen kun en vain löydä! Pakko ne jostain on löytyy :P

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.