Kartellin uutuudet

20. joulukuuta 2011

Olenkin jo vähän aikaa odotellut, että koska Kartellilta tulisi jotain uusia huonekaluja tai jotain muuta yllättävää. Selailin muutama päivä sitten Kartellin sivuja etsien itselle jotain kivaa joululahjaa ja löysinkin vuoden 2012 uutuustuotteita. Ensi vuonna pop on monivärisyys sisustuksessa ja sen näkee Kartellin kokoelmassa. Paljon värejä laitettu yhteen sisustuselementtiin, ennen kaikki oli hyvin yksivärisiä ja simppeleitä. Suomalaisen makuun ehkä hieman veden jakaja.. Oma mielipiteeni on, että mielestäni kiva raikastus Kartellin valikoimaan, omassa kotonani en kyllä monivärisiä Bourgieita näkisi ollenkaan. Tic Tacit tosi söpöt eri värisinä!

Mites tämä sinuun iskee,

jei vai nej?


                                                   

10 kommenttia

 1. Onpas hauskoja karkkivärejä! Meillekään nuo eivät ihan ykkösvalinta olisi mutta on ne kyllä aika ihanat <3

  -Ninni-

  VastaaPoista
 2. Mä oon värivammanen hih..Aika sekametelisoppa musta toi monivärinen Bourgie. Jos kyseisen valaisen ottaisin ni kyl se olis se musta tai se toinen öö mikä se oli, se valkeahko, titaani?

  VastaaPoista
 3. Itse en oikein tiedä tykkäänkö vai en noista Bourgieista. Aikas hauskoja! Mutta kellot ja Cindy-lamput on kyllä niin herkulliset!! :)

  Kimmo

  VastaaPoista
 4. Mie tykkään!! Oon harakka ja tykkään kaikesta kiiltävästä ja värikkäästä ;)

  Janica

  VastaaPoista
 5. Nej :) Yksvärinen..(kirkas/valk)..mulle kiitos :D

  VastaaPoista
 6. Ohhoh onpas erilaiset kuin perus valikoima. Ei kyllä minnuun iske mutta taas minnun kaveriin iskee varmasti täysin :D :D

  VastaaPoista
 7. Nej! Ymmärrän pointin ja kauniilta näyttää, mutta tällainen minun mielestä toimii parhaiten ajattoman valkoisena, mustana tai läpinäkyvänä.

  VastaaPoista
 8. Täällä myös yksi harakka ilmoittautuu! :) Tuo mustakupuinen ja kulta-metallijalkainen Bourgie sopisi niiiin hyvin meille. Hieno!

  VastaaPoista
 9. Ou jei! Minä tykkään!!! :) Mustakupuinen minulle ehottomasti!

  -Mari

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.