Meidän DSR- tuolit

10. joulukuuta 2011


Olen saanut hurjasti sähköpostiini kyselyjä meidän DSR- tuoleista, niiden toimivuudesta ja käytännöllisyydestä ja ajattelin tehdä postausta niistä yleisesti kaikille. Meillä tuolit ovat olleet käytössä noin puoli vuotta ja itse olen ollut älyttömän tyytyväinen niihin. Myös muutama huono puoli on tullut esiin ja nyt ajattelin ranskalaisin viivoin kertoa hyviä ja huonoja puolia.

Positiiviset asiat:

- todella näyttävät, modernit tuolit
- käyvät miksi tuoleiksi tahansa, esim. keittiö tuoleiksi, tietokonepöydän tuoliksi, makuuhuoneeseen jne..
- todella mukavat ja tukevat istua, selkä ei väsy!
- kestävät suurtakin painoa, testattu 120 kiloisella ihmisellä ja hänkin totesi tuolin mukavaksi
- saatavana monessa eri värissä ja erilaisilla jaloilla.

Kehitettävät asiat:

- valkoiseen väriin jää tahrat aika hyvin, onneksi lähtevät pesulla
- muovituolit joten naarmuja voi syntyä esim. farkkujen napeista ( meillä ei ole tullut)
- aluksi poikaystäväni löi varpaansa jalkaosaa, nyt jo oppinut


Meillä nämä tuolit tulevat olemaan niin kauan ku ne vain käytössä kestävät. Ennen ostelin ja vaihtelin keittiön tuoleja suunnilleen 2 vuoden välein kun kyllästyin vanhoihin aina jonkun takia, mutta nämä tuolit tulevat olemaan kyllä niin kauan kun ne kuluvat puhki tai hajoavat. Niin tyytyväinen niihin olen, toivottavasti kestävät kauan!!

Ajattelin laittaa tänne vielä kaikille lukijoille vinkiksi, että jos olet miettinyt ostavasi itsellesi tai vaikka joululahjaksi Vitran tuotteita niin nyt kannattaa! Nimittäin samassa paikassa mistä itse tilasin meidän DSR - tuolit, on nyt kaikki Vitran tuotteet -15% alennuksessa. Ja itse tilasin ne siis Englannista verkkokaupasta nimeltään Pink Apple Design. Katsotaan tarttuisiko sieltä itselleni jotain mukaan ;)                                                     

15 kommenttia

 1. Minkä korkuinen teillä on tuo keittiön pöytä ja mikä on istumakorkeus tuoleissa? Näyttää niin matalalta tuo tuoli suhteessa pöytää, että tuleeko siinä tunne, että joutuu nostaan hartioita että kädet yltää hyvin pöydälle? Me ostettiin Askosta Twist-pöytä ja oisin halunnu nuo DSR:t mutta kaikissa kuvissa mitä netistä löysin, näytti että tuolit olisi kovin matalat. Päädyin sitten ihan "tavis"-keinonahkatuoleihin :/.

  VastaaPoista
 2. Sinun innoittamana tuli sitten 1 tilattua, kiitos postauksesta ja vinkistä! :)

  - Janna-

  VastaaPoista
 3. Nuo tuolit onki upeat ja varsinki nuo jalat :) Ja muutenki kevyen oloset vaikka häkkyrää on jaloissa :) Ihanat tuolit :) Hauska tuo että löi varpaat mutta oppinu jo :D :D

  VastaaPoista
 4. Meän Satu: kyllä se vanhakin koira uusia temppuja oppii, hihih! ;)

  VastaaPoista
 5. Saila: meillä pöytä on 75 senttiä korkea ja tuolien istuinosa on noin 50 sentin korkuudella mikä on ainakin meille ollut juuri sopiva. Vanhat tuolimme olivat ihan samalla korkuudella eikä ainakaan kukaan ole vielä joutunut nostelemaan hartioita yhtään, ymmärrän hyvin mitä tarkoitat. Itsekin silloin katselin kuvista koska tuolit näyttävät tosi matalilta, mutta eivät ne mielestäni ole vaan selkä ja ryhti pysyy oikeana.

  Janna: ole hyvä vaan! ;)

  VastaaPoista
 6. Hei, kannattaa tehdä vertailuja ulkomailta tilatessa. Itse tilasin kyseiset tuolit Einrichten verkkokaupasta Saksasta, koska postimaksut tulivat edullisemmiksi :) Kyseinen kauppa toimii myös erittäin hyvin :)

  VastaaPoista
 7. Anonyymi: kiitos vinkistä! Täytyykin heti käydä katsastamassa tämä ;)

  Hanna: kiitti!

  VastaaPoista
 8. Ihanat tuolit! En oo koskaan tilannut ulkomailta mitään isompaa. Voiko tavarat joutua tulliin? Miten ne siis tulee Suomeen?

  VastaaPoista
 9. Ano: kai ne jotenkin voi joutua tulliin jos pakkaukset on jotenkin epäillyttäviä tai eivät tule "suurelta ja tunnetulta" toimittajalta. Minulla on ainakin kaikki mitä olen sisustusta tilannut, tullut suoraan kotiin ilman mitään tulleja!

  VastaaPoista
 10. Kiitokset linkkiä ja iloinen olet tyytyväinen palveluumme edistää Pink Apple suunnittelee oman ihana blogi.

  Kaikki Vitra erät diskontataan 15% meidän myynnistä ja postikulut kaikkialla Suomessa voidaan vähentää riippuen määrästä.

  Ota yhteyttä Pink Apple suoraan kuin pidämme monia malleja ja värejä varastossa heti lähetettäväksi Suomessa.

  Haluaisin myös yhdistää teitä meidän blogi.

  Ystävällisin terveisin
  www.pinkappledesigns.co.uk

  VastaaPoista
 11. Pink Apple Design: thanks a lot! I would be honoured if you want to connect me to your blog ;) And I´m going to order more furnitures from your webshop!!

  VastaaPoista
 12. Hei, mistå tiedätte että nuo myyvät aitoja? Vitraakin kopioidaan niin älyttömästi.
  Sari

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.