Tuleva talomme?

26. joulukuuta 2011

Tässä se nyt sitten olisi, meidän haluamamme talopaketti! Kyseessä on nimittäin Design-talon malli Långvik mistä jo aikaisemmin postailinkin. Olemme käyneet monia malleja valmiiksi läpi ja tämä talo on niin meidän näköinen ja juuri sopivan kokoinen 158 neliöllä. Olen jo mielessäni nähnyt tämän valmiina sisustettuna ja valittua tiettyinä sisustusvalinnoilla. Edelleen meiltä puuttuu tontti, mutta siihen voi olla pieni toivon hiven näkyvissä. En jaksa tästä asiasta stressata, nyt vain haaveillaan ja edessä vähän aikaa odottelua.

Laittelen vielä kuvat talosta ulkoa molemmilta puolilta sekä pohjakuvat kummastakin kerroksesta:(Kuvat Design-talon sivuilta)


Me tykkäämme!

Täytyy vielä sanoa, että meillä on ollut niin järkyttävä myrsky täällä, että saimme sähköt vasta 1/2 tuntia sitten, olivat aamu 8.00 asti pois. Puita on ympärillä kaatunut, onneksi ei ole mitään vakavaa sattunut!


                                                   

7 kommenttia

 1. Upea!! Tykkään!

  Tälläisestä mekin unelmoimme ja sama osui meidänkin silmään! ;)

  Essi

  P.S Tykkään niin sun blogista!!

  VastaaPoista
 2. Tosi kivalta näyttää tuokin Design-talon malli! Meille siinä on vain yksi makkari liian vähän, muuten ois aivan minunki makuun. Olen tässä jo jonkun aikaa jännityksellä seurannu teiän talohaaveiden etenemistä, meillä kun on täällä samat haaveilut menossa! Aiemmin en vaan ole onnistunu kommentoimaan kun tää bloggeri on herjaillu näissä blogeissa joissa kommentit ei hyppää omaan erilliseen ikkunaansa, mut jospa tää tällä kertaa vihdoinkin onnistuis. Täällä siis eletään mukana hengessä! :D

  VastaaPoista
 3. Huh, onpas ihana! On kyllä niin siun näkönen jos niin voi sanoa ;)

  -Janica-

  VastaaPoista
 4. Jag tycker!! :)

  Sandra

  VastaaPoista
 5. Pari huomiota pohjasta:
  WC:t on aika hassusti- parempi olisi yksi koppi edes. Nyt wc:t on kodinhoitotilassa, saa olla aika kurinalainen että kodinhoitotila on "katseenkestävä". Toinen taas samassa tilassa suihkujen kanssa.
  Kolme makkaria on kyllä aika hyvä vaatimus- nimittäin jos joutuu myymään tulevaisuudessa, jälleen myyntiarvoon vaikuttava tekijä.
  Parven käyttötarkoitus: tuleeko siitä vanhempien makkari, työtila, tv huone vai mikä? Kannattaa huomioida että alhaalta kuuluu kaikki äänet hyvin ylös, samoin kesällä voi olla aika kuuma nukkua.
  Säilytystilaa on myös mielestäni aika niukasti.
  Tosin en tiedä onko tarkoituksenne tehdä 1.talo ja myöhemminn toinen vai kerralla loppuelämän sijoitus? NImittäin lasten kanssa sitä tavaraa tulee ja rajusti, varsinkin jos yrittää hiukan kierrättää lapselta toiselle.
  Ja tärkein: talo kannattaa sijoitta tontin ilman suuntien mukaaan. saako talon tehtyä esim peilikuvan jotta keskipäivänkin aurinko paistaisi teranssille.

  VastaaPoista
 6. Tykkään tuosta talon ulkonäöstä tosi paljon. Samanlaista me olemme katselleet toiselta toimittajalta ja ihastuttu tuohon ulkonäköön! On kyllä upea, toivottavasti löydätte tontin!!

  Terveisin Bella :)

  VastaaPoista
 7. Saila: kiva kun nyt pääsit kommentoimaan! :) Kiitos siitä! Meille kun lapsia ei valitettavasti tule niin meille nuo makuuhuoneet riittävät tosi hyvin..

  Ano: meille ei lapsia tule 95% mahdollisuudella joten tilaa meille kahdelle on ihan tarpeeksi. Parvelle tulisi ihan tv:n katselupaikka. Mutta hyviä pointteja, kiitos niistä! :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.