Valkoisen pöydän kiillotus

30. joulukuuta 2011

Otinpa tuossa kunnon puhteen itselleni ja kävin ostassa naarmujen poistamis- tahnaa keittiön pöydällemme. Pari naarmua oli 1/2 vuoden aikana syntynyt ja muutama muu jälki, niinpä päätin käsitellä pöydän kunnon pesun jälkeen. Ostin pöydälle tarkoitettua tahnaa, joka poistaa pienet naarmutja hankaumat. Ainakin meidän pöydälle sopii tuo "Fareclan G3 Paste Compound" - tahna, jolla lähti kaikki tahrat ja naarmut. Tahnaa laitettiin ihan pieni määrä ja sen jälkeen hinkattiin naarmukohtaan. Käytin märkää sientä apuna. Minulle kerrottiin, että tämä tahna on juuri tarkoitettu kyseiselle pöydälle, mutta varmuuden vuoksi kokeilin pöydän jalkaan ensiksi, ettei mitään pahempaa vahinkoa tulisi. Ja hyvinhän se toimi! Pöytä kiiltää todella kivasti ja näyttää kuin uudelta! 


Nyt kiiltää!                                                    

9 kommenttia

 1. Kiitos vinkistä! Itse voisin tehdä huomenna saman puhdin :)

  Essi

  VastaaPoista
 2. Heippa! :)

  Mistä kyseistä ainetta voi ostaa? Onko aine tarkoitettu vain kiiltäville pinnoille vai voiko sitä käyttää myös "tavallisen" maalatun pinnan hoitamiseen?

  Heidi

  VastaaPoista
 3. Essi: oleppa hyvä! Itse olen ainakin tosi tyytyväinen, kaikki lika ja naarmut lähtivät!

  Heidi: Itse ostin aineen Hong Kongista, maksokohan se 16,90. Purkissa lukee: "Farecla G3 hiomatahna soveltuu hyvin esim. hiomajälkien poistoon tai himmentyneiden maalipintojen ehostukseen. Soveltuu sekä käsin työstettäväksi." Eli kyllä se pitäisi ihan maalatuille pinnillekin toimia. Kannattaa tosin tehdä kuin minä, että kokeilla johonkin näkymättömään kohtaan varmuuden vuoksi ;)

  VastaaPoista
 4. Kaunis ruokailutila teillä. Meillä on samantyylinen pöytä, (kodin1 ostettu) ja jos sille erehtyy laittamaan vaikka lämpimän leivän tai ihan vaan lämpimän lautasen ilman tablettia, niin se haisee heti ihan jollekin lakalle tmv. (kynsilakanpoistoaineelle) Oisikohan pöytään pitänyt laittaa jotain suoja-ainetta?!.. Meillä on tullut myös muutama naarmu, tekisi meillekin siis hyvää tuollainen aine. :)

  VastaaPoista
 5. Onkohan kuinka terveellistä tuo aine? Siis jos joutuu pieniin sormiin ja sormet suuhun...Tai siinä suoraan pöydällä pitää leipää tms.
  Mitä aine pitää siis sisällään?

  VastaaPoista
 6. Nelly: voi kiitos! Itse laitoin tuota vahaa ja sen jälkeen pesin pöydän vielä kokonaan uudelleen ja kuivasin. Ja hyvältä se näyttää! :)

  Ano: Kerroin ehkä epäselvästi tuossa tekstissä, mutta en käsitellyt koko pöytää tuolla aineella vaan vain ne kohdat jossa oli naarmuja. Sen jälkeen pesin pöydän vielä kokonaan uudelleen ja kuivasin. Itse emme pidä suoraan pöydällä mitään ruoka-aineita, mutta lasten kanssa asia on tietenkin erilainen, ymmärrän täysin! Tahnan pakkaus on erittäin huono, koska siinä ei lue selviä ohjeita valitettavasti.

  VastaaPoista
 7. Kiitos vinkistä! Itselläkin on tarvetta tuollaiselle mömmölle joten täytyy laittaa korvantaakse! =D

  Onnellista uutta vuotta 2012! Toivottavasti vuosi 2012 tuo tullessaan sen unelmatontin unelmataloanne varten!!!! :)

  *iiiiso ja lämmin hali sinulle* <3

  VastaaPoista
 8. Miia: oles hyvä! Ihanaa uutta vuotta sinne kanssa <3 <3
  Toivotaan parasta!!! Oot ihana ;)

  VastaaPoista
 9. Hei!

  Onko tuo sinun pöytäsi siis pinnaltaan korkeakiiltoinen? Äsken onnistuin naarmuttamaan meidän suht uutta korkeakiiltopöytää ja jos sen saisi vielä pelastettua niin olisi huippu juttu.

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.