5 tähden shoppailua

31. tammikuuta 2012

Sain hauskan haasteen ihanaiselta Marialta blogissaan. Miettisin eilen hartaasti ja haaveilin kaikenlaisista asioista kunnes keksin 5 asiaa. Haaste kuului siis näin:

Jos minulla olisi kaikki maailman rahat, mitkä viisi tärkeintä kohdetta hankkisin ilman materiaalisyyllisyyttä?


1. Hankkisin minulle ja poikaystävälleni jostain päin Suomen saaristoa kesäkahvila/bensa-aseman, johon pääsisi veneen kanssa tankkailemaan ja samalla syömään minun leipomia korvapuusteja. Tässä paikassa olisi myös vierassatama, jossa pääsisi veneen kanssa yöpymään. Tämä on aina ollut meidän ihan ykkös unelma!

2. Hankkisin edellisen yhteyteen ihanan vanhanaikaisen saaristolaistalon, joka huokuisi merenllisyyttä ja saaristolaisuutta ja jossa voisi kasvattaa takapihalla erilaisia vihanneksia ja yrttejä. Voisitteko uskoa minusta tämän, minä joka tykkään kaikesta modernista ja kiiltävästä? ;)

3. Ostaisin vanhemmilleni maailman hienoimman asuntoauton kaikilla herkuilla! He saisivat täysin päättää mitä siihen haluisivat ja sen myös saisivat, siitä he ovat aina unelmoineet.

4. Ostaisin rakkaalleni oman purjeveneen jolla voisimme mennä ympäri Suomea, seilailla saaristoissa ja nauttia merestä ja rauhallisuudesta.

5. Ostaisin ulkomailta jostain päin maailmaa ihanan huvilan joka toimisi vastakohtana saaristotalollemme. Huvila olisi moderni ja viihtyisä!

(Kuvat google.fi)Tässä olisi minun 5 tähden shoppailua!
Laitan tämän eteenpäin näille kivoille bloggaajille:

8 kommenttia

 1. Ihania unelmia! Tuli ihan uudenlainen kuva susta ;)

  Anne --

  VastaaPoista
 2. Onpas hassu yhteensattuma. Meillä mieheni kanssa ihan samanlainen unelma kuin teidän tuo 1.unelma.
  Toivottavasti jompi kumpi meistä pääsisi tämän unelman toteuttamaan! :)

  -Pii@-

  VastaaPoista
 3. Nämä haasteet ovat aina hauskoja, kun on niin mielenkiintoista lukea toisten ajatuksia! Näitä oli kyllä hauskaa itsekin miettiä! :)

  VastaaPoista
 4. Anne: hihi, toivottavasti parempi ;)

  Pii@: toivotaan että jompi kumpi saavuttaa tämän ;)

  Pinkki Työhuone: niin on, tykkään tällaisista postauksista tosi paljon! :)

  VastaaPoista
 5. kiitos haasteesta <3
  oon saanu tän saman parikin kertaa aiemmin enkä oo saanu toteutettua, sillä en oikeesti keksi vastauksia noihin!!! että tämmöinenkin ongelma voi olla :D

  VastaaPoista
 6. Kiitos P haasteesta! En ole vielä ennättänyt tätä tehdä, mutta lupaan pian rustata jotain :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.