Edistymistä

17. tammikuuta 2012

Ajattelin tulla kertomaan teille missä vaiheessa meidän talosuunnitelmat menevät. 

Olen soittanut kaupungimme rakennustarkastajalle ja hän on antanut meille selvät sävelet mitä tontille saa rakentaa ja mitä ei eli nyt on kaavamääräykset käyty läpi. Emme valitettavasti saa rakentaa 2-kerroksista taloa, koska kaava kieltää sen. Vaihtoehtona on joko 1-kerroksinen tai 1 1/2- kerroksinen. Olemme käyneet todella monen talovalmistajan malleja läpi ja emme ole löytäneet mitään 1 1/2 kerroksista mikä olisi kummankin silmää miellyttänyt. 1-kerroksisia on muutama malli, mutta kaikista eniten meitä edelleen viehättää Design-talon Hailuoto 153A sekä ulkoisesti että pohjaltaan.

Pulpettikatto olisi ollut ihan mahtava, mutta jokaista tonttia mitä olemme vuoden aikana katselleet, on se ollut kielletty. Myös tässä tontissa on vaatimuksena harjakatto, mutta ei se suuri "uhraus" ole ;)

Huomenna poikaystäväni menee käymään tontilla ystävämme kanssa katsomassa maatöiden kustannuksia ja urakan suuruuttaa, ensi viikon alussa Design-talon edustaja tulee meille suunnittelemaan talon jolloin saamme kustannukset tietää suunnilleen ja jos olemme hintaan tyytyväisiä, alamme tekemään tonttikauppaa asap!


Jännä 2 viikkoa edessä!


PadmerineP.S. Olen ajatellut, että heti kun 100 julkista lukijaa täyttyy, laitan kivan kilpailun pystyyn!

18 kommenttia

 1. Oi hyvältä kuullostaa! :) Tsemppiä!!

  VastaaPoista
 2. Hui kun te elätte jänniä aikoja. IHANAA!!

  VastaaPoista
 3. OoO tsemppiä! Toivottavasti vihdoinkin unelmanne toteutuisi <3


  Anne

  VastaaPoista
 4. Kaunis tuo Hailuoto! Tsemppiä pienestä takaiskusta huolimatta seuraavaan kahteen viikkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään, on mun suosikki tällä hetkellä! Kiitos ihanuus!

   Poista
 5. voi nuo on jänniä aikoja, ihanaa että teillä asiat edistyy!
  meilläkin oli melkoinen etsiminen sopivassa tontissa... ja aina kaupungilla oli mitä ihmeellisimpiä syitä, miksi jollekin tontille ei saa rakentaa... blaah...
  tuo kuvissa oleva talo näyttää muuten tosi tosi paljon meidän kodilta :D että ihan kymppi+++ :D

  VastaaPoista
 6. Kiva, että asiat rullaa etiäpäin! Toivotaan, että saatte kaupat tehtyä. :)

  VastaaPoista
 7. Ja kaiken huipuksi noi tummat ikkunat ja ovet <3<3<3
  Minä olisin halunnut meidän taloon myös, mutta kun ovia ja ikkunoita on niin paljon ni ois taas monella tonnilla noussut hinta, tyhmät budjetit :-( Ruokahalu kun kasvoi joka asiassa matkan varrella, ensin aateltiin kunhan saadaan talo, mutta sitten ne vaihdot ja lisäykset vasta maksaakin ;-) (hyvitys esim möllistä perukiukaasta on muutama kymppi jne. äkkiä kertyi kivat summat) Terkut Attelle jos tulee teille piirtelemään pohjaa ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Meille tulee Timo Huhtala kylään kun hän hoitaa nykyään Lohjaa ;) Täytyy katsoa paljon sitä itse on valmis laitaa lisää rahaa vaihtoihin.. :D

   Poista
 8. Nummelasta lähetetään myös tsempit sinnepäin! Olisi vihdoinkin teidänkin vuoro saada oma ihana koti <3

  Annika

  VastaaPoista
 9. Tuo Hailuoto on ihana!<3 Meilläkin on se yhtenä vaihtoehtona. Harmi kun ette saa pulpettikattoa. Hieno varmasti myös harjakatolla. Meidän tontille saa haluamamme pulpettikaton, mutta muuten menee hermot kaavamääräysten kanssa.=( Pidän peukkuja teille!=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ehkä me klaarataan tän kerran ilman pulpettia, seuraavaan sitten, hih ;) Kiitti!!

   Poista
 10. Hei!
  Tsemppiä tulevaan koitokseen. Oman kodin rakentaminen on rankkaa, mutta ah, niin ihanaa. Kurkkaappa "elämän eliksiiri" blogiin http://eliksiiri.blogspot.com/search?updated-min=2012-01-01T00:00:00-08:00&updated-max=2013-01-01T00:00:00-08:00&max-results=3
  He rakentavat parasta aikaa Desing-taloa, ja asiat eivät ole menneet talotoimittajan kanssa oikein hyvin,joutuvat reklamoimaan ja taistelemaan monista asoista.

  Mutta mukavia suunnittelu ja unelmointi hetkiä.
  -kirsi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsi <3

   Olenkin tutustunut tähän blogiin kun samalla paikkakunnalla asutaan ;) Hieman pelottaa nuo reklamaatio-hommat, mutta sitten taas kaverini rakennutti ja tännne Design-talon ja heillä oli vain pari pikku juttua. Toivottavasti meillä kävisi hyvä tuuri jos rakentaminen alkaa!

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.