Ferm Living

26. tammikuuta 2012



Olen huomannut tykästyneeni eri talon muotoisiin esineisiin. Esimerkkinä tästä aikaisemmin ostamani Normann Copenhagenin talolyhty. Sain tällä viikolla Finnish Design Shopilta sähköpostiviestiä, että heidän valikoimiin on otettu Ferm Livingin tuotteita. Siitä ilostuneena siirsin itseni himoshoppaajana FDS:n nettikauppaan bongaamaan uutuuksia. Ja siellähän ne ihanat talokehykset olivatkin. 
Todella hauskoja hyllyjä!!







Tämä lähti meidän kotiin <3



Meille tulen laittamaan tämän hyllyn varmasti eteiseen mihin se sopii kuin nenä päähän!
Eli paikka on jo valmiiksi katsottu ;) Näitä olisi kyllä kiva laittaa riviin muutama vierekkäin, näyttäisi todella hauskalta sarjalta, ihan kuin ylemmässä kuvassa on tehty. Yhtenä minun ideana olisi laittaa hyllyn sisälle koukku, johon voisi ripustaa kotiavaimet kun ne tuntuu aina olevan hukassa. Tai sitten ne voi laittaa ihan hyllyllekin!



                                                          

4 kommenttia

 1. Nuo on kyllä aivan ihania! Avainnaulakkona oiva idea. Finnish desing shop on kyllä mahdoton kauppa, kun siellä on niin paljon kaikkea mitä tekisi mieli kotiuttaa. Eilen olin jo vahvistuslomakkeella saakka tilaamassa tytölle Aarnion poni-tuolia (siis sitä pientä lasten versiota), kunnes päätin vielä odottaa ;) Alekoodit on varsinkin suuri heikkouteni :D

  VastaaPoista
 2. Ollenkaan en ole lämmennyt noille talokehyksille, mutta NYT kun teit tämän postauksen niin sormeni syyhyävät :) Oliko tuolla mustia tai valkoisia? Keksin juuri jopa paikan eteisestä tuollaiselle. Hyi minua! ;)

  Avaimille on muuten niitä ihania pieniä taloja, joissa on lintu. Siis lintu on se avaimenperä ja se sitten laitetaan koppiin. Ootko semmosta ajatellut? Tulipa tyhmä selostus, helpommallakin olisi varmaan päässyt. KHIH! :D

  VastaaPoista
 3. Mäkin tein tilauksen tonne FDS:iin. Tällä kertaa en tilannut noita talo-juttuja, vaikka ne niin ihania onkin, mä kun kans niin hurahtanut niihin! Voipi olla että vielä tilaus lähtee sinne suuntaan!!
  Mukava lukea tätä sun blogia, kiitos!

  VastaaPoista
 4. Kerttu: sama vika täällä!! Kun näen, että jossain lempi nettikaupassani on alet niin sinne hyökkään ku hyeena ;)

  Inanaa: ei ollut mustia tai valkoisia. Jos olisi ollut niin olisin pelastanut kummatkin värit kotiin saman tien ;)
  Täytyykin etsiä tuota lintu-juttua, kiitos vinkistä!!

  Ride: voi kiitos! <3 Mäkin ajattelin tänään vielä surffailla FDS:n sivuilla jos sieltä vielä jotain löytäisi, hih!

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.