H&Mn kevään tilaus kotiutunut

7. tammikuuta 2012

Aluksi minun pitää sanoa, että en ole päässyt blogiani päivittelemään kun en jostain kumman syystä pystynyt lisäämään kuvia. Nyt on asia korjattu ja kuvien lisääminen onnistuu! Ajattelin kirjoittaa tämän postauksen vasta kuvien kanssa niin tekin näette lopputuloksen.

Eli tein tilausta joka sisälsi tällä kertaa musta-valkoiset lakanat ja beiget tyynynpäälliset olohuoneeseen. Muut tilaamani sisustustuotteet tulevat jälkilähetyksenä 2 viikon päästä. Beiget tyynynpäälliset lähetän takaisin, koska ne oli aika perus päälliset ja sitä perusta meiltä löytyy kotoota.. ( hieman liikaakin :D ) Mutta valkoiset lakanat on aivan ihanat!!! Niissä oli niin hyvä nukkua, pehmeät ja todella mukavan tuntuiset. Rakastan niiden ulkonäköä, ovat kivan yleellisen näköiset eli tuovat siistin tunnelman makuuhuoneeseen. 

Suosittelen siis kaikille näitä lakanoita! Itse tilasin tuplalakanat joiden mukana tuli 2 tyynynpäällistä. Ja hintaa tälle kaikelle tuli 49,95. Ovat kyllä niin kivat ja hinta- laatusuhde tuntuu olevan kohdallaan. Olen aina ollut H&Mn lakanoihin tyytyväinen ja nämäkin lisään kaappiini mieluusti!
                                                        

5 kommenttia

 1. Kuvien perusteella lähti nyt minunkin tilaus. Onneksi niitä oli vielä myytävänä :)

  Essi

  VastaaPoista
 2. Hih, aika hauska sattuma! Tein hyvin samantyylisen postauksen tänä aamuna =) Täälläkin tykätään H&M:n petivaatteista ;)

  VastaaPoista
 3. Mistä nuo mustavalkoiset koristetyynyn päälliset on ostettu?

  VastaaPoista
 4. Essi: no hyvä!

  Hanna: Hihih no niin olikin!

  Ano: ne on ostettu Ikeasta. Myös sisätyyny kuuluu noihin tyynyihin!

  VastaaPoista
 5. Itsekin olen suunnitellut noiden lakanoiden hankkimista :P Tosi kivalta näyttää :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.