Hakemusta sisään

30. tammikuuta 2012


Viikonloppuna oli tapahtunut kiva yllätys kun kaupunkimme oli laittanut haettavaksi tontteja mitä olimme jo aikaisemmin katselleet. Tontit sijaistevat 6km päässä keskustasta mikä ei ole mikään älytön matka. Mikä kivointa, haettavissa on tontteja 4 kappaletta mihin saisi rakentaa harjakattoisen 2-kerroksisen talon.

Ainoa määräys mikä tonteilla on, että niihin pitää taloihin tehdä rappaus minkä väri tulee olla lämmin keltainen, oranssi, punainen tai ruskea. Tuohan ei meitä haittaisi, täytyy vain pyytää valmiiksi tarjousta rappauksesta tai kysellä Design-talolta mitä he ottavat rappauksesta lisähintaa.
 
Näitä tontteja siis lähdemme hakemaan, noissa kuvissa ne tontit ovat numero 7.alueella ja niitä saa 3kpl hakea. Hakuaikaa on huhtikuuhun asti, mutta teemme hakemuksen heti helmikuussa ja sitten vain toivomme parasta! Kesällä pitäisi sitten tietoa tulla onnekkaille.

Toivottavasti meitä onnistaisi :)


Viikonlopun aikana on liittynyt niin kivasti uusia lukijoita blogiini, että käynnistän kivan arvonnan tällä viikolla! :)6 kommenttia

 1. googletapas hiukan tuota puutalon rappausta. TTY:n tutkimusten mukaan se on kaikista riskialttein ratkaisu puutaloon.

  VastaaPoista
 2. Toivotaan, että tärppää ja pääsette pian uuteen kotiin :)
  Uutena lukijana jään seuraamaan kuin käy.

  VastaaPoista
 3. Janica: kiitos <3 ja tervetuloa lukemaan, toivottavasti viihdyt ;)

  VastaaPoista
 4. Vaikka en ole paljoa kommentoinut, olen silti jännityksellä seurannut teidän taloprojektin etenemistä! Pidän nyt peukkuja, että näistä tonteista olisi joku tarkoitettu teille! :) Toivotaan parasta! Blogissani on muuten sinulle haaste: http://pinkkityohuone.blogspot.com/2012/01/haaste-viiden-tahden-shoppailua.html

  VastaaPoista
 5. Pinkki työhuone: kiitos ihanuus!! Ja täytyy tehdä tuo postaus tällä viikolla ;)

  VastaaPoista
 6. Peukkuja mieki piän teän puolesta <3

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.