Hyvää syntymäpäivää!

22. tammikuuta 2012Eilen on juhlittu minun sukulaisten kanssa poikaystäväni M:n syntymäpäiviä ja oikein urakalla. Sain äitiltäni ihanan pinkkejä ruusuja, jotka laitoin heti esille maljakkoon. Itse olin aikaisemmin päivällä ostanut valkoisia tulppaaneja, joten nyt on ihanasti kukkia ympäri olohuonetta. Illalla sitten istahdimme sohvalle viltin alle nauttimaan rauhallisesta olosta ja söimme juhla-aterian, täyttihän M jo 32 vuotta.. (vanhus ;) ) Meillä on 5 vuoden ikäero jos en olekaan sitä koskaan teille kertonut? Itse olen 26-vuotias ja M. nyt 32-vuotias, meillä on sama ikäero kuin minun vanhemmillani.

Tänään juhlat jatkuvat kun M:n sukulaiset tulevat vuorostaan juhlimaan. Rakastan juhlien järjestämistä ja emäntänä toimiminen on niin kivaa. Joten hauskaa yhdessä oloa, hyviä tarjoilua ja naurua tiedossa!


Onnea rakkaani! <3
P.S. Vihdoinkin löysin karvaiset ystäväni eli samaa sarjaa olevat karvaiset tyynynpäälliset kuin vilttikin on! Miten ikinä löydän tavaroita tulevasta uudesta talosta jos ne hukkuu jo tänne 86 neliöön, hihi! Jihuu!                                                           

7 kommenttia

 1. Oi kuinka ihanan näköistä!!

  Ja onnea M:lle!! Ei se vanha ole, terveisin vielä vanhempi hihi!

  Anne

  VastaaPoista
 2. IHANA sohva-asetelma!!! :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä ne tulppaanit vaan on silmiä hivelevän kauniita, oli ne sitten minkä värisiä tahansa. <3

  VastaaPoista
 4. Kaunista. Ihanat nuo sohvatyynyt ja kaunis valaisin.

  VastaaPoista
 5. Anne: kiitti! ;)

  Ano: voi kiitos! :)

  Inanaa: no niin on! Voisin joka viikko ostaa aina uuden kimpun tulppaaneita, on ne niin kauniita!

  Johanna: kiitos!! :)

  VastaaPoista
 6. Kauhea kalkkis sinulla miehenä ;) Terkuin pian 37 v.

  VastaaPoista
 7. Onnea sinne, vaikkakin vähän myöhässä. :o) Ihan pakko oli jättää kommenttia tähän, koska me ollaan ihan samanikäisiä! Ja meidän miehetkin on syntyneet samana vuonna!! Tosin mun mies täyttää 32 vasta loppuvuodesta, mut kuitenkin. :o)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.