Ihana koti

19. tammikuuta 2012

Olen viettänyt suurimman osan päivästä koneella etsiskellen inspiraatiota ja lueskellen ulkomaisten sisustusbloggajien blogeja. Yksi ihana mihin "törmään" uudelleen ja uudelleen on Signed by tinan ihana blogi, jossa on niin kauniita kuvia. Ajattelin laittaa nämä tänne vielä muillekin ihasteltavaksi. Varsinkin tuo hänen keittiö olisi niiin minun! Hänen makunsa on hyvin lähellä omaani ja tuo ihana hopean ja kromin käyttö on kyllä niin tyylikästä! Asunnosta tulee ainakin itselle hieman hotellifiilis, niin prameaa ja modernia!
Niin kaunis koti!!

Hauskaa viikonlopun alkua kaikille!

                                                              

2 kommenttia

  1. Tuo keittiö on kyllä todella ihana. Mitähän tuo laatta mahtaa olla tuolla takaseinällä? Ja liesituuletin on tosi erikoisen näköinen.

    Minulla on orastava keittiöremppatoive, mutta jos lähden vain vaihtamaan liesituuletinta, kannattaisi saman tien tehdä kaikki muukin, mitä tahtoisi tehdä.... ja niitähän sitten keksin... :)

    VastaaPoista
  2. Ihan kaunis, mutta mua varmaan palelisi tuolla asua, kun on niin kiiltävää ja valkeaa :)

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.