Jännä ensi viikko edessä!

20. tammikuuta 2012

Ensi viikolla on tooodella jännät ajat edessä. Nimittäin maanantaina Design-talojen edustaja tulee meille ja silloin selviää mitä talo tulee meille maksamaan muuttovalmiina. Olemme laskeneet, että talopaketti tulisi maksamaan muutoksineen suunnilleen 200 000€ luokkaa. Siihen lisäksi tontti, maatyöt ja kaikki muut kulut niin loppujen lopuksi tälle urakalle tulisi hintaa vähän yli 300 000. Mutta sitä ei koskaan tiedä mitä loppusumma tulee olemaan, olemme varautuneet kyllä ylityksiin.

Kun talo on suunniteltu ja jos loppusumma tyydyttää meitä niin sitten olisi tonttitarjouksen teko yhdessä kiinteistövälittäjän kanssa. Että jo jänskättää ensi viikko ja odotan sitä niin! Toivon, että kaikki muutokset onnistuu ja vihdoinkin olisi meidän aikamme alkaa suunnittelemaan omaa kotia <3

Ensi viikkoa siis odotellessa!

Viikonloppuna tulossa juttua olohuoneesta,
rentouttavaa viikonloppua kaikille!

Me lähdemme kohta Matkamessuille Helsinkiin!


Padmerine

11 kommenttia

 1. Itseänikin jännittää tosi paljon että miten teillä tulee käymään! :) Pidän sinun blogistasi niin ja olisi kiva jos kirjoittaisit rakennusajastanne! Moni saisi varmasti hyödyllistä tietoa!

  Anne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ehdottomasti kirjoitan ja jatkan bloggaamista rakennuksen ajan :) Kiitos!!

   Poista
 2. Peukut pystyssä, ensi viikkoa odottaen :) tsemppiä hurjasti!

  VastaaPoista
 3. Ihanaa, että viimeinkin alkaa selkenemään asiat! :) Itse olen niin malttamaton, etten pysyisi pöksyissäni jos olisin sinä *hih*.
  Ja tuo hinta vaikuttaa tosi kohtuulliselta, joten hyvät kaupat olette tekemässä. Varmasti ihana tunne, kun pääsee suunnittelemaan unelmataloa. :)

  Ja kuten Anne tuossa jo sanoikin, ilman muuta kirjoittelet blogiin sitten rakennusajasta ja kaikesta. Itseäni ainakin kiinnostaa tosi kovasti! :)

  Mukavaa viikonloppua muru! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en mäkään meinaa millään pysyä, olisipa maanantai jo ;)
   Kiitti ihanuus <3

   Poista
 4. Jännää!=) Missäspäin Suomea se teidän tontti olikaan? Musta tuntuu hurjalta tuo 300000e budjetti. Mutta ehkä teillä on kalliimpi tontti ja muut kulut. Me siis rakennetaan Pohjanmaalle ja toivon että meillä jää alle 250000e, mutta tarkempaa kustannusarviota ja budjettia ei olla vielä tehty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me asumme Helsingistä 50 kilometrin säteellä, siksi niin kalliit hinnat. Tontista tulemme hyvin todennäköisesti maksamaan noin 65 000€. Siksi kustannuksia tulee :/

   Poista
 5. Noniin, nyt alkaa näyttää jo siltä, että toivottavasti teiän haave pääsee toteutumaan! Täällä pidellään peukkuja odotellen samalla mielenkiinnolla kuinka teiän kuvio menee! Toivottavasti hyvin! :) Ja kiinnostaisi tosiaankin raksajuttujenkin lukeminen, meillä kun on samanmoisia kuvioita tulollaan. Kunhan joku lamaa pelkäämätön tulisi ja ostaisi tän meiän kodin! :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.