Kohti valkoista Hailuotoa

24. tammikuuta 2012Olisiko jo kohta aihetta juhlaan? 

No ei nyt vielä, mutta asiat etenevät aikas kivasti ;)

Nyt on talopaketista saatu tarjousta, on otettu selvä pohjatöistä ja muutoksista, lopputulos alkaa olemaan aikas kohdallaan. Nyt on vielä selvitettävä tekijöitä ja tavata kiinteistövälittäjän kanssa ja sitten olemme valmiita käymään neuvottelut tontista. Eli vielä on odotusta edessä, mutta minulla on tunne että se tulee olemaan niin sen arvoista. Eli vielä ei asiat varmaan pariin viikkoon ratkea, mutta nyt on kyllä ensimmäistä kertaa tosi hyvä tunne vatsan pohjalla. paljon on vielä selvitettävää ennen kuin laitamme allekirjoituksemme minkäänlaiseen sitovaan paperiin. On kilpailutettava pohjatöiden tekijöitä, otettava selvää siitä ja tuosta ja tästä..


 
Täytyy kyllä todeta, että ei se rakentaminen ihan halpaa ole jos haluaa vähänkin laadukkaampaa tai erikoisempaa ratkaisua valita. Pelkästään maatyöt ja pohjat tulevat viemään suuren määrän budjetista. Mutta täytyy todeta, että tähän mennessä olen erittäin tyytyväinen Design-talon ratkaisuihin ja ja siihen kuinka paljon pohjaa saa muuttaa verrattuna toisiin valmistalo-mallistoihin. Kun aikaisemmin kävimme suunnittelemassa toisen talovalmistajan kanssa, muutoksista tuli älyttömiä lisähintoja, pelkkä seinän kaataminenkin olisi maksanut. Jos Design-talolla haluaa muokkaa pohjaa tai kaadella seiniä, ei lisäkustannuksia tule. Mutta kaikista muista ratkaisuista sitten tuleekin ;) Mutta minkäs sille voi kun haluaa mahdollisimman isoa ikkunaa, poreammetta jne..

Nyt siis odotusta edessä ennen kuin kaikki asiat ratkeavat, annoin täyden vastuun poikaystävälleni joka hoitaa hommia tästä lähtien, itse keskityn unelmoimaan ensimmäisestä omasta omakotitalosta, josta tulee niin kiva ( ja valkoinen ;) ) jos kaikki menee hyvin! Kohta voi aloittaa haaveilun myös talon sisustuksesta.

Olenkin antanut tälle projektille nimen:"Kohti valkoista Hailuotoa"


P.S. Haluan kiittää aivan ihanaa blogin lukijaa Kerttua aivan ihanasta sähköpostista! :) Ihanaa että te lukijat haluatte antaa neuvoja ja jakaa omia kokemuksianne. Arvostan niitä ja teitä tosi paljon <3

9 kommenttia

 1. Ihanaa, mahtavaa!!! Lupaa jo niin hyvää! :)
  Ja ihanan näköisiä herkkuja, ei tuollaisia kuvia saa heti aamusta laittaa ;)

  Mervi

  VastaaPoista
 2. Upeeta, mahtavaa! :) Nyt vaan malttia ja pitkää pinnaa odottelemiseen!

  VastaaPoista
 3. Onnea uudelle sisustuspäällikölle, mahtava juttu! ;)

  Kerttu

  PS. Nyt onnistuu kommentointi!

  VastaaPoista
 4. Saitteko perustustavankin jo mietittyä, se on sellasta rahanmenoa joka sisustusnäkökulmasta (tärkeimmästä siis :-) näy oikeen mitenkään, ostaa nyt rekka-autoittain jotain tyhmää soraa monella tonnilla ;-D

  Meillä kanssa mm. ikkunoiden suurennokset ja kylppäriin porealtaan mahduttaminen plus yläkerran raput herkuilla, toivat melkoisen lisäkustannuksen, mutta hetkeäkään ei olla kaduttu ja tehtäis sama valinta uudestaankin niillä saa talosta oman näköisen!

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille!

  Mervi: hihi! ;)

  Saila: kun ainakaan minä en sitä pitkää pinnaa omista :D pakko yrittää!

  Kerttu: kiitti! ;)

  Sabuska: joo päätimme ja tekijä tulee joko DT:n kautta tai otamme oman tekijän. Saamme ensi viikolla hinta-arvion kummaltakin niin sitten tehdään päätöstä sen suhteen.

  Sammakkoprinssi: jee! :)

  VastaaPoista
 6. Ihania suunnitelmia ja voi, Helsinki-Espoo akselilla pelkkä tonttien hinta hirvittää. Tai helpompaa: niitä ei ole tarjolla lainkaan :) Hmm missä päin on Hailuoto?

  VastaaPoista
 7. By J: Niin tontit onkin kalliita, mekin asumme 50 kilometrin päässä Helsingistä ja meillä on melkein Helsingin hinnat. Eikös hailuoto ole jossain Vaasan lähettyvillä? :)

  VastaaPoista
 8. Terveisiä tästä Hailuodon naapurista, Marjaniemi on kesäisin meidän retkeilykohde :)Hauskaa, että blogisteja löytyy näiltäkin seuduilta :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.