Långvikia suunnittelemaan!

8. tammikuuta 2012

Ajattelin vinkata myös muille rakentamisesta innostuneille. Jos olette kiinnostuneet Design-talon uusista malleista ja mietitte millaiset ne todellisuudessa on, kannattaa ensi lauantaina käydä Vantaalla avoimissa ovissa missä on uutuusmallit esiteltynä. Tänne mekin olemme menossa suunnittelemaan meidän talomallia valmiiksi jos tontin kanssa kävisi lähiaikana hyvä tuuri! Uusi talokirja on jo valmiiksi kotiin tilattu.

Ensi lauantaita siis odotellessa!                                                                

7 kommenttia

 1. Mekin mennään katsomaan sitä uutta Tapiolaa mitä Lohjalle haluttaisiin rakennuttaa! Nähdään siellä siis! ;)

  Tia <3

  VastaaPoista
 2. Ennen kun tilaatte Desigtaloa niin tärkein homma olisi tilata huippu vastaavamestari, meillä ainakin oltais menty jo niin päin prinkkalaa talon kanssa jos ei mies ja vastaava olisi käynyt talolla lähes päivittäin, todella isoja rakennusvirheitä on jo korjautettu. Laatu on mielestämme hyvä, materiaalit myös, mutta DT:n puolelta työpäälikön puolelta toiminta välillä tosi tökeröä :-( Käykää vaikka katsomassa meidän talon tämän hetkistä parvekkeen kaidetta niin ymmärrätte...Pieniä asioita heille, mutta me ollaan tekemässä kuitenkin laadukasta taloa vuosiksi. Aliurakoitsija on meillä ainakin ollut mokien tekijä hyvin pitkälti eikä yhteistä kieltä ole työmaalla selvittää asioita. Toki tämä voi olla vain meidän huonoa tuuria, mutta olen kuullut samansuuntaista muiltakin :-(

  VastaaPoista
 3. Tia: siellä nähdään sitten! :)

  Sabuska: kyllä minäkin olen kuullut ja nähnyt saman ongelman kuin sinä. Onneksi meillä on tuttu kenet haluamme rakennusvalvojaksi. Hän on erittäin tarkka ja kaikki häntä ovat suositelleet kenen urakoita hän on valvonut. Ketä teillä oli vastaavana? Olisi kiva saada suositus teiltä, koska nyt näyttää että meidän rakennusurakka 80% tod.näk alkaa :)

  VastaaPoista
 4. Meillä on vastaavana myös tuttavamme, joka ei halua nimeään julkisuuteen :-)
  Mutta hyvä että tiedostatte ongelman ja sitähän se on kun taloja menee paljon kaupaksi, niin hyviä työntekijöitä on kuulemma vaikea saada, tämä ongelma on kuulemma enemmän pääkaupunkiseudulla, Tampereella esim. tehdään ihmisille koteja ja täällä rahaa, sanoi meidän talolla toiminut sähkäri joka käy hommia tekemässä ympäriinsä.
  Dt:n materiaalit on tosiaan ihan laadukkaat ja meidänkin talosta tulee kyllä hyvä kunhan korjaukset on tehty :-) Harmittaa van, kun Dt:n puolelta velvoitetaan raksalla käymään 5 kertaa, mainostetaan rakentamisen helppoutta, ne surulliset parvekekaiteetkin on saamieni kommenttien mukaan muillakin, vaikka meidän soppareissa ei ole sellaisista mitään mainintaa ja kuvissa sellaisia ei ole. Kaikki virheet on vielä todennut mieheni ja vastaava jos eivät olisi niin korjauksia olisi paaaaaljon enemmän :-(
  Onnea kaupoille varsinkin tonttikaupoille pidän peukkuja! Saako udella minnepäin maailmaa olette aikeissa raksata? Tunne on kyllä todella <3 kun kävin tänään talolla fiilistelemässä...

  VastaaPoista
 5. Sabuska: mun tarvii laittaa sulle sähköpostia jos rakennusprojektimme toteutuu :) Alue on Asemanpeltoa, Nummentakaa olisi haluttu juuri sen takia kun on koko elämän siellä asunut, mutta tiiät itsekin että sieltä ei noita vapaita tontteja vaan tule :/

  VastaaPoista
 6. Okei, sieltä mekin katsottiin tontteja alkuun, samoin Maksjoelta, Haikarista, Virkkalasta, Nummelan Linnaniitusta ja Lankilasta..Lankilassa on tälläkin hetkellä vapaita tontteja Perhosniityn alueella laadukas alue tulossa. Tosin ovat paalutettavia tontteja ja hinta kohoaa 100 tuhannen kieppeille.
  Asemanpellolla on tulossa paljon tontteja, niille on jo paikatkin ja ihan googlaamalla löysin sieltä yksityisen myymiä tontteja, mutta tämä meidän alue kun tuli haettavaksi ei voinut enää minkään.. Lasten koulut säilyi ennallaan ja kaverit niin se oli ehdottomasti tärkein+paras pointti :-) Toivotaan että saatte haluamanne pläntin :-)

  VastaaPoista
 7. Hei!

  Meillä alkaa olla Designtaloprojekti loppusuoralla ja meillä kaikki on menny todella hyvin. D-talon työpäälikkökin sanoi että tätä kyllä kelpaa esitellä, teillä on ollu parhaat tekijät hommissa. Kaikki ovat kehuneet työnjälkeä ja reklamaatiolistamme on todella lyhyt. Eli kaikki D-talo projektit eivät suinkaan etene näin kuin Sabuskalla ja joillakin muilla. Harmillista kaikkien kannalta että mokia kuitenkin tulee. Se kuitenkin hyvä että D-talo korjaa jos mokaa, vaan valvojan rooli on iso, että mokat huomataan ajoissa. Minä voin lämpimästi suositella ainakin täällä savossa Designtaloa!!

  Sunnuntaina taloesittely, pari seuraavaa päivää meneekin tässä siivoillessa.... :)

  Sabuska: Kohta teilläkin ollaan samoissa fiiliksissä, ja ne fiilikset on huikeat, kun kaikki on valmista!

  Jaana
  Hailuoto 153

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.