Takkuilua

13. tammikuuta 2012

En tiedä onko muilla samaa ongelmaa Bloggerin kanssa, mutta itse en pysty lisäämään yhtään kuvia. Tarkoitukseni oli laittaa päivitettyä kuvaa olohuoneesta, pikkuista muutosta tapahtunut, mutta enpä saa sitten minkäänlaisia kuvia tänne ladattua, höh!! Eikä tämä ole eka kerta, tuntuu että 2012 on sekoittanut sekä minun että bloggerin pään kun pikkuisia käynnistymisvaikeuksia esiintyy ;)

Palailen siis heti kun tämä alkaisi taas toimimaan, tällä hetkellä saan vain error- viestiä hitsiläinen!


Padmerine

6 kommenttia

 1. Samaa vikaa ollut täälläkin. Varsinkin viikonloppuna takkusi ihan tosissaan. Nyt on onneksi toiminut taas hetken normaalisti.

  VastaaPoista
 2. Samaa ongelmaa on ollut! Olen kuitenkin huomannut että mitä sinnikkäämmin odottelee ja koittaa pari kertaa niin kuvat putkahtavat :) Todella turhauttavaa silti...
  Noh jään odottelemaan olohuoneen uusia kuvia :)
  -Sitruuna

  VastaaPoista
 3. Ainaki muutamassa blogissa on valiteltu sammaa..toivotaan että alakais toimiin kunnolla pian :) Kuvia ootellessa, ja mukavaa viikonloppua :D

  VastaaPoista
 4. Sama ongelma. Tein aamulla pitkän postauksen keittiörempasta ja kodinkoneista. Ensin ei antanut ladata kuvia lainkaan ja sitten kun onnistui, niin ei antanut muuttaa niitä isoks. Eikä ollut myöskään tallentanut tekstiä. Blogger päätti, että juttua ei julkaista ja hävitti lähes valmiin postauksen mitä olin tehnyt melkein tunnin. Sinne meni sitten se. Mua kiukuttaa nyt tosi paljon. *itkee ja potkii seiniä* ÄRGH!

  VastaaPoista
 5. no höh! :/ Toivottavasti wörkkii pian. Olen hoksannut muutamalla muullakin ongelmia saman asian suhteen. Heitin pienen haasteen sinulle edellisen postaukseni lopussa. :)
  <3/Kaisa

  VastaaPoista
 6. Heippa kaikille! Lueskelin itsekin, että monella on samoja ongelmia, minulla ne vaan jatkuvat!! :( Laittelin palautetta menemään, katsotaan kuinka käy.

  Kaisa: kiitos ihanuus <3 Teen heti kun saan vain kuvat toimimaan :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.