Taloa suunniteltu

14. tammikuuta 2012

Voi arvaatteko mitä? 

No mehän kävimme tänään siellä Design-talon avoimilla ovilla missä näimme meidän suosikin Långvikin 3D- muodossa. Ja se ei ollut sisältä yhtään sellainen kun olin kuvitellut kuvien perusteella. Se oli niin pettymys, ei yhtään avara ja niin korkea sisältä kun kuvittelin, päinvastoin. Talon parvi on sellainen, että matalimmalta kohtaa on vain 115cm korkea. Eli jos seisot parven korkeimmassa kohtaa, et näe alas olohuoneeseen tai keittiöön ollenkaan. Et ees ulos ikkunoista. Emme edes tajunneet asiaa eikä edustajakaan ollut sitä tajunnut, huomasimme asian vasta kun M alkoi kallistelemaan asuntoa sisältä. Nyt on hieman suru puserossa kun ei talo vastannutkaan odotuksiamme.

Mutta käynti oli eirttäin hyödyllinen nimittäin näimme myös Hailuoto 153A:n sisä - ja ulkotilat. Tämä talo ihastutti pulpettikatollaan ja sisätilojen avaruudellaan. Oli kyllä tosi kiva ja kun muuntelimme pohjaa, saimme siitä ihan meidän näköisen ja tarpeitamme vastaamaan!

Ensimmäinen tontti mitä katselimme oli mennyt kaupaksi, mutta vielä olisi tien toisella puolella 2 tonttia vapaana. Näissä kummassakin on 1260 neliötä, joten lääniä olisi tarpeeksi :) Huomenna menemme käymään viiden aikaan tontilla välittäjän kanssa ja sitten olisi tarjoamisen aika, jee! Katsotaan kuinka meidän käy!

Padmerine

P.S Ja kuvia en vieläkään saa lisättyä, huoh!

4 kommenttia

 1. Miekin kävin katsomassa tänään samaa taloa samassa paikassa, mutta yli 200 neliöisenä, itse olin ja NIIN pettynyt parveen :/ Voi harmi!!! Mie päädyin lopulta Käpylän suurimpaan malliin.

  Annika

  VastaaPoista
 2. En oo ihan varma mutta taisimme nähdä teidät. Olet muuten todella kaunis myös luonnossa! Laita ihmeessä kuvasi tänne ;)

  Me haaveilemme Tammisaari-mallistosta rapattuna ja se oli todella näyttävä myös paikan päällä.

  Hauskaa iltaa,

  Anne

  VastaaPoista
 3. JOskus todellisuus on tarua ihmeellisempi.
  Tervetuloa sitten vaan Hailuoto malliston ihmeelliseen maailmaan! :-)
  Onnea tonttikaupoille, meillä oli talolla tänään kittaukset jo täydessä vauhdissa, jei!

  VastaaPoista
 4. Annika: No joo oli kyllä aikas pettymys :/

  Anne: Voi kiitos ihanuus <3 Ehkä mä joskus uskallan, pelkään vain niin kovaa arvostelua :D

  Sabuska: Kyllä me varmasti tulemmekin jos kaikki menee hyvin ;)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.