Taloa suunnittelemaan

23. tammikuuta 2012

Tänään on vihdoinkin se päivä, jolloin selviää meidän rakennusprojektin kohtalo: tuleeko sitä vai ei tälle tontille. Ratkaiseva tekijä on tietenkin talon hinta ja kokonaiskustannukset. Tälle katselemallemme tontille tulee rakentaa  harjakatto 1:2, joten tiedämme sen nostavan paketin hintaa. Normaalitalojen kattosuhde on yleensä 1:2,5. Toinen mikä ratkaisee on perustustapa mikä tontille tulisi tehdä. Joten katsotaan miten meidän käy. Nyt hintaehdotelma ratkaisee koko asian! Jos se miellyttää meitä, tulemme todennäköisesti tekemään kaupat ja jos kulut nousevat näiden 2 asian takia taivaisiin, luovumme urakasta ja jatkamme tontin etsintää. Olemme nyt etsineet tonttia jo melkein 2 vuotta ja jos tämäkään ei ollut tarkoitettu, uskomme täydellisen tontin vielä tulevan!

Kun oikeasti asiaa miettii, niin eihän meillä ole mitään kiirettä lähteä tästä meidän rivitaloasunnostamme, mutta olisihan se ihan mahtavaa päästä suunnittelemaan ja lopulta muuttamaan omaan taloon! Nyt asumme noin 10 kilometrin päässä keskustasta ja tämä haluamamme tontti sijaitsee 3 kilometrin päässä keskustasta, joten sekin olisi aivan mahtava asia.

Tulen heti huomenna kertomaan mikä meidän tilanteemme on.

Tai ehkä jopa tänään jos vain illalla kerkiän!

Toivomme niin että unelmamme toteutuisi! 

Toivottavasti kaikki matchaisi!

Ihanaa viikon alkua kaikille!


                                                            

3 kommenttia

 1. Huomista odotellessa!! ;)

  Pii@

  VastaaPoista
 2. Oi onpa teillä jännät ajat menossa! Toivottavasti kaikki mätsää!

  VastaaPoista
 3. Pii@: niinpä! :D

  Sammakkoprinssi: Toivotaan! :) Ainakin nyt näyttää aikas hyvältä!

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.