Tarjousta tekemään!

11. tammikuuta 2012

Vuorossa olisi heti ensi viikon alussa tarjouksen tekemistä tontista. Tontti olisi kuin unelma meille koonsa takia, koko olisi 1100 neliötä ja rakennusoikeutta olisi kerrankin tarpeeksi talolle, autotallille ja varastolle. Meidän kotikaupungista hyvin harvoin löytää yli 900 neliöisiä tonttejä, siksi tämä olisi ihan paras!

Valitettavasti toinenkin nuori pariskunta oli tehnyt tarjouksen samasta tontista ennen meitä, joten nyt joudumme odottamaan meneekö heidän tarjous läpi. Jos ei mene, tulemme tekemään tarjouksen joka on sitten hyvin todennäköisesti sama summa kun mitä tontista pyydetään. Jos toisen pariskunnan tarjous menee läpi, joudumme jälleen kerran katselemaan jotain muuta. Eli silloin tämäkään tontti ei ollut meille tarkoitettu.

Peukut pystyyn, toivotaan parasta!! 
                                                              

5 kommenttia

 1. Peukut pystyssä! :)
  Okkei, eli Suomessa(ko?) ei saa tehä tarjousta jos toinen on jo teheny eikä sitä vielä oo hyväksytty..saa kait sitä tehä, vai eikö saa..höh

  VastaaPoista
 2. Peukut on täälläkin pystyssä!!

  essi

  VastaaPoista
 3. Ja täällä!!! :))

  VastaaPoista
 4. Peukut pystyssä täälläkin, että saisitte tontin. Voin samaistua odotuksen tunnelmaan, sillä meidän tontista oli tarjouskauppa ja aika kauan sai jänskatä ennen kuin tiedettiin kuka saa tontin.

  VastaaPoista
 5. Ja täällä myös! Itsellä oli viime viikolla jännät paikat ja nyt on unelmien tontti ihan oma <3

  p.s. ihana blogi, sinulla ihan tyyli, pidä se! ;)

  Annika

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.