Uutta mattoa metsästämässä

1. tammikuuta 2012

Ajattelin ensi viikolla lähteä pyörimään Helsingin sisustuskaupoissa ja käydä etsimässä raidallista mattoa kotiin. Olin kaavaillut laittavani keittiön pöydän alle mustavalkoisen raitamaton, mutta sitä onkin ollut vaikeampi löytää. Voikun olisin joskus ollut viisas ja ostanut sen Ikeasta, mutta mietin asiaa niin kauan että Stockholm-matot kerkesivät loppua. Mutta hakusessa olisi saman tyylinen matto kuin Ikean vanha Stockholm. 

Jos joku tietää mistä tämän tyylisen maton voi bongata niin kertokaa ihmeessä! Tikaun matot olenkin jo nähnyt ja heidän liikkeeseen ajattelin mennä käymään keskiviikkona Vuorimiehenkadulle Helsinkiin.                                                          

9 kommenttia

 1. Sama homma, ketuttaa vietävästi.
  Ite ostin kaposen raitamattoni Hemtexistä.
  Iskussa on jonkinnäköinen mutta paksuilla raidoilla http://www.iskukoti.fi/koti/actions/customer_base/product/ProductView.action?selectedProductFamilyId=70671&productId=2495840&returnUrl=http%3A%2F%2Fwww.iskukoti.fi%3A80%2Fkoti%2Factions%2Fisku%2Fproduct%2FProductFamilySearch.action%3FnaviSection%3Dproducts%26productFamilyId%3D70671&naviSection=products

  Ja tässä: http://www.gudrunsjoden.com/fi/koti/koko-kodinmallisto/sale-matot/raidallinen-puuvillamatto-19702_1946_00000

  VastaaPoista
 2. Ei meinaa tosiaan mustavalkoraidallista löytyä mistään. Itse ajattelin teetättää sellaisen omilla mitoilla.

  VastaaPoista
 3. Itseäni harmittaa ja suuresti, että en osatnut blogimattoa silloin kun sitä oli :/ Nyt se sopisi meille olkkariin kuin rasvattu, höh!

  VastaaPoista
 4. Tällaiseen mattoon törmäsin juuri yhdessä seuraamassani blogissa:
  http://www.carpetvista.fi/matot/Dorri/matosta_151694-Dorri_Stripe.html#

  VastaaPoista
 5. Joo, mustavalkoista raitamattoa ei kyllä meinaa millään löytää.. Mutta ootteko kattonut ettei ikeassa enää niitä raitamattoja ole? Syksyllä olin myöskin pitkän pohtimisen jälkeen päätynyt kyseiseen mattoon ja tarkastin netistä saatavuustilannetta joka päivä että ampaisen heti hakeen kun niitä taas tulee lisää. Kerran sitten ikeassa ollessani huomasin että näitä mattoja oli muutama sen "esittelytelineen" takana muoveissa piilossa eikä missään esillä. Nappasin sieltä ja kun kysyin myyjältä miksi ne on näin, hän sanoi etteivät enää viitti availla/laittaa esille niitä kun menevät muutenkin aina samoin tein... Eli tarkkana pitää olla! ;)

  -A- (lukija taustalta joka taisi nyt eka kerran kommentoida)

  VastaaPoista
 6. Noita Ikean Stockholm mattoja oli ainakin vielä viime viikolla vaikka kuinka monta Tampereen Ikeassa. Ovat ilmeisesti huomanneet, että matto on todella suosittu ja siksi sen valmistusta ei kannata vielä lopettaa. Kannattaa soittaa Ikeaan ja tiedustella matosta. Olin itse kesällä ihan samassa tilanteessa ja "panikoin", mutta ihan turhaan ;)

  Jenni

  VastaaPoista
 7. Outi: Kiitti vinkistä!! Täytyy käydä Iskussa katsastamassa!

  Ano: niinkin voisi tehdä ihan hyvin jos ei mistään löydy sopivaa :)

  Ano: Ai sinullekin kävi näin, voi harmi!!

  Ano: onpas hauska! Kiitti vinkistä!!

  A: noku ainakaan Espoon Ikeassa ei löydy eikä Vantaallakaan ollut.. :/ Täytyy Raisioon vielä soitella! Hihih!

  Jenni: no hitsi pitää lähteä sitten Tampereelle asti :D kiitti vinkistä!!

  VastaaPoista
 8. Tuo Philian olkkarikuvassa oleva matto on Day Homen ja valitettavasti sitä ei enää valmisteta. Itselläni sattuu olemaan kyseinen matto. Day kyllä tekee edelleen mustavalkoisia raitamattoja, kyselepä Nougat-liikkeestä Bulevardilta mitä heidän valikoimissaan on Daylta.

  VastaaPoista
 9. Kävin tänään Etolassa muissa asioissa ja tein "löydön". Etola myy raidallisia räsy- ja muovimattoja metritavarana. Ainakin punavalkoista oli räsymattona Jyväskylän Etolassa ja mustavalkoisia oli 150 ja 200 metrisinä valmiina mattoina. Ja niissä valkoinen oli puhtaanvalkoinen, ei luonnovalkoinen eikä kerma!

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.