Vanha vai uusi?

21. tammikuuta 2012

Olen lukenut monen blogista, että moni lukija ei pääse kommentoimaan uuden blogiuudistuksen takia nyt kun "vastaa" nappi on lisätty kommentointiboksiin. Niinpä ajattelin teiltä kysyä, onko täällä kukaan kuka ei pääse kommentoimaan minun blogiini vaikka kuinka haluaisi? Te jotka ette pysty kommentoimaan, ette varmasti pysty tähänkään postaukseen kommentoimaan, mutta minulle voi laittaa sähköpostia:

padmerine@gmail.com

niin tiedän sitten vaihtaa takaisin vanhaan malliin. Koska ehdottomasti haluan viisastua teidän kaikkien ihanien kommenteista ja neuvoista!! 

Ihanaa lumentäyteistä lauantaita kaikille!

                                                        

2 kommenttia

  1. ongelmat poistuu ku vaihtaa paremman selaimen! Internet Explorerilla on noita kommentointiongelmia.

    VastaaPoista
  2. IE:llä tosiaan on noita ongelmia... Mulla on paljon lukijoita, joilla just tuo Internet explorer ja itse katsoin helpommaksi palata takaisin vanhaan systeemiin. IE:ssä on kuitenkin joitain hyviäkin puolia, eikä kaikki tahdo vaihtaa selainta... =D

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.