Katse kohti ensi kesää

7. helmikuuta 2012



Täällä odotellaan jo niin ensi kesää ja siinä varsinkin ensi kesän Asuntomessuja Tampereella.
Messuista tekee erittäin mielenkiintoisen se, että sinne rakentuu sama malli Design-talolta minkä me olemme suunnitelleet haettavalle tontille. On todella kiva nähdä mitä ratkaisuja messutaloon on tehty ja miten ne matchaavat omiin halumisiin. Ehkä saan jopa uusia ideoita!

Vierailin asuntomessujen virallisilla sivuilla jo katselemassa miltä Vuoreksen alueella näyttää.
Aikas hyvällä mallilla alkaa olemaan jo osa taloista, kiva katsella kun näkee vähän mitä suuntaa tänä vuonna käytetään. Ainakin itse bongasin paljon 2-kerroksisia taloja alueelta niinkuin viime vuoden Kokkolan messuillakin oli. Noilla virallisilta sivuilta löytyy myös ns. "livekamera" jossa näkee aluetta 2 kuukauden välein helikopteri- näkymällä.


Messualue






Aikas erikoiset rivarit :D


Ensi kesää ja Asuntomessuja niiiiin odotellessa!

Saa tulla nopeasti, varsinkin huhtikuu, jolloin tonttihaku kaupungilta edessä ;)





Kuvat Asuntomessujen virallisilta sivuilta.

16 kommenttia

 1. Pitää ehdottomasti itekin mennä Tampereen asuntomessuille!:)

  VastaaPoista
 2. Itselleni messut ovat sijainniltaan loistopaikalla - noin 15 minsan päässä :) Mukavaa vaihtelua parin viime vuoden pitkiin "messumatkoihin". Voipahan mennä poikkeamaan vaikka parikin kertaan, jos kohteet ovat onnistuneita ja katseltavaa riittää. Mielenkiinnolla messuja odottaen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo sullahan on hyvät asemat! Mä voin ilmoittaa mikä päivä tulaan niin leivot pullat sitten valmiiksi ;)

   Poista
  2. Ollaan varmaan tulossa avauspäivänä eli 13.7 niin tulen vierailemaan ja ottamaan kuvia ihanasta kodistasi ;) Hihihi! On varmasti yhtä hieno kuin nuo näyttelytalot!!

   Poista
 3. No joo..aika erikoiset rivarit tosiaan. Noi asuntomessualueet on kyl aika kinkkinen juttu kun tehdään erikoista ja alue vähän erillään muualta niin tuntuu, et ne myös elähtää aika nopeasti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja aikas usein noita kohteita sitten myydään tyhjillään tosi kauan hirveällä hinnalla.. :/

   Poista
 4. Itse odotan tämän vuoden messuja kuin kuuta nousevaa. Asumme itse samalla alueella, asuntomessualueen viereen juuri rakentuneella alueella, Vuoreslaisia siis mekin. On ollut tosi hauska seurata päivittäin miten tämä alue nousee tänne keskelle ei mitään. Ensi kesänä meilläpäin on jo aika erilaista.

  Varmasti saamme mekin osamme asuntomessuhumusta ja voin uskoa, että ihmiset käyvät pällistelemässä samalla meidänkin kulmia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo sullahan on hyvät asemat! Mä voin ilmoittaa sinullekin mikä päivä tullaan niin leivot pullat sitten valmiiksi ;)Hihihi!

   Ootte ihan hoodeilla sitten, kerro vain osoitteesi minulle niin tuun kurkkimaan teidän taloa :)

   Poista
  2. Juu, pidän tuoreita pullia valmiina siltä varalta, että pölähdät paikalle. :)

   Poista
 5. Tosi kivaa kun messut on noinkin lähellä vihdoin! Itse en ole kahteen vuoteen käynyt pitkän matkan takia :-/ Vaikka meillä asutaan jo uudessa talossa (hope so!) tuolloin ja materiaalit paikoillaan, niin ainahan voi alkaa suunnittelemaan ensimmäistä remppaa ;-))))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua sullahan tulee aivan ihana talo, ette toivottavasti tarvitse mitään remppoja piiiiitkään aikaan! :D

   Poista
 6. Meilläkin jäi viime vuotiset messut väliin, muuten ei olla kyllä aikoihin missattu! Tänä vuonna täytyy taas mennä, kun ovat niin loistosijainnilla ja voi saada ehkä hyviä vinkkejä sille, mitä voisi tehdä pihallaan ja ehkä Sabuskan tavoin niitä remppavisioita ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih niinpä! Nyt kun ovat niin lähellä, meilläkin vain 2 tunnin ajomatka joten verrattuna Kokkolan 6 tuntiin tämä ajo ei tunnu missään ;)

   Poista
 7. Me päästään muuttaan vasta syksyllä messualueelle :) Onneks pääsee vähän vakoilemaan tulevaa kotia kun yks niistä asunnoista on messukäytössä. Rivariin siis muutetaan, mutta ei noihin värikkäisiin. Vaikka niistäkin oltais asunto saatu :D

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.