Kevättä kohti!

13. helmikuuta 2012

Olenko jo maininnut että odotan jo niiiin kevättä? ;)
Keväällä ihmiset on iloisia, joka puolella näkee ihanan raikkaita värejä, jäätelöä aletaan myymään kojuissa, ulkona voi liikkua jo kevyemmissä vaatteissa jne jne...

I <3 Spring!!

Ajattelin huomenna lähtee katsastamaan Helsingin keskustan tarjontaa kevään sisustustuotteissa: tekstiileissä ja muissa kivoissa elementeissä. Aina kun kävelen Aleksanterinkatua, on kiva katsastella näyteikkunoita kun myymälöissä näkyy sisällä niin kirkkaita ja raikkaita värejä. Viime viikollakin tein sponttaanin ostoksen vero Modasta minkä ikkunaan oli lisätty ihana mintun värinen paita. Nyt se on päälläni ja on kyllä niin ihana! Kevään värit ovat niin ihania ja pirtsakoita! Yksi suosikkini on keltainen, pääsiäinen!

Kohta olisi aika kaivaa varastosta kaikki kevään sisustustyynyt ja alkaa käyttää värejä sisustuksessa. Pöydältämme löytyy tällä hetkellä vanha pinkki kaitaliina, uutta lähden huomenna metsästämään. Myös Iittalan värikkäitä kivi- tuikkuja alan laittelemaan enemmän esille.


Tulppaanit <3Oletteko te jo tehneet keväisiä ostoksia, vaatteita tai mitä tahansa keväistä? :)

8 kommenttia

 1. Ihanan keväistä <3

  Itse ostin juuri (ei niin keväiset kuitenkaan ) punertavat housut ja keltaiset verhot Marimekolta. Ne on ihanat :)

  Kati

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi voin uskoa, että keltaiset erhot on mahtavat!! :)

   Poista
 2. Mä rakastan ja kevättä ja pirteyttä! :) Odottelen jo niin linnunlaulua ja ihmisten hyvää oloa!

  Annika

  VastaaPoista
 3. Kevät on kovasti täälläkin mielessä -paras vuodenaika <3

  VastaaPoista
 4. Joo kevät on kovasti mielessä, tulis jo äkkiä :) Erityisesti odotan sitä kuinka aurinko alkaa lämmittämään takapihalla ja pääsee nauttimaan omalle terassille lämpimistä tuulista :) Ja täällä myös kaipaillaan taas väripilkkuja sisustukseen, taidan jossain vaiheessa ottaa taas turkoosia esille :) Kuvia voi käydä vilkuilemassa uudessa blogissani ;)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.