Päivälenkillä

12. helmikuuta 2012

Päätimme tänään heti aamusta käydä kävelemässä alueella mihin tulee huhtikuussa haettavaksi tontteja kaupungilta. Näitä tontteja mekin siis aiomme hakea kuten aikaisemmin kerroinkin. Kävimme aamusta kävelemässä ja katselemassa mitkä tontit olisivat parhaimpia ja meidän talolle sopivimmat.
Kun kaupungilta hakee tonttia, saa hakemuksessa toivoa 3 eri tonttia. Jos sinun 1.valintaasi on joku muukin halunnut, silloin joko tontti arvotaan hakijoiden kesken tai hakijat laitetaan tärkeysjärjestykseen. 

Niinpä ajattelimmekin pienesti yrittää taktikoida eli emme hae mitään reunatontteja jossa ei ole muita naapureita toisella puolella, koska nämä varmasti on halutuimmat. Samalla yritimme tänään katsella lumista kaivettua maata että mitä tonttien pohjat sisältävät. Eihän tuollaisen lumikasan alta paljoa nähnyt muuta kun hiekkaa ja kalliota.Tältä kaivuu-alueella näytti!
Tulipa hyvä fiilis kun pääsi ulos kävelemään :) 

Tälläisessä -4 asteessa on tosi nautinnollista kävellä ja katsella maisemia, toivottavasti tulevia oman kodin maisemia ;)

Nyt aloitamme tonttien pohtimisen, mikä olisi se meidän number 1!1 kommentti

  1. Moikka! Olen lukenut nyt parin illan aikana blogisi kokonaan tähän asti, alotin siis vanhoista. Ja nyt on pakko kommentoida! Asutteko Vantaalla, Espoossa vai missä? Onko nää niitä Ilolan tontteja, vai mitä tontteja? Mekin olemme ajatelleet hakea kaupungilta, mutta me asumme Vantaalla ja tuskin tulemme saamaan tonttia, koska meillä ei ole kolmea lasta. Epäreilua, että pitää olla kolme lasta, muuten ei mitään mahdollisuuksia. :(

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.