Rentoa illanviettoa!

19. helmikuuta 2012


Täällä on palauduttu Tampereen reissulta ja ihan kiva reissu. Lunta satoi hyvin vähän Tampereen suunnalla, mutta kun aloimme Lohjaa lähestyä, alkoi myrsky yltyä ja hyvä ettei auton kanssa jäänyt kiinni mihinkään lumikinokseen. On siellä hurja talvinen saa, keväästä voi vain unemoida!! Nyt olisi vuorossa sunnuntai-illan viettoa rakkaan kanssa hyvää ruokaa syöden ja "Pussikaljaelokusta" nauttien :) Rakastan sunnuntaita kun voi vain luvallisesti makoilla sohvalla ja katsella televisiota. Ihanaa yhdessäoloa viinin kera <3


7 kommenttia

 1. Kiva, yksinkertainen tuo teidän tv-taso. Saako udella mistä se on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se on ihan Ikeasta Bestå-kokonaisuudesta tehty. Maksoi mun mielestä jotain 300€ paikkeilla ja on kyllä ollut tosi kätsy! :)

   Poista
  2. Vähän veikkailinkin Ikeaa... Noita Bestå-kokonaisuuksia olen katsonut, me tarvittaisiin vastaavanlaiseen tilaan, seinä n.120cm keittiötä vasten kanssa tv-taso.

   Poista
 2. Ihania kuvia <3! Mitäs pidit leffasta??? Katottiin se kans muutama viikko sitten ja meille oli ainakin iiiiiso pettymys :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanooko se jotain kun totesin poikaystävälle jo 10 minuuttia alun jälkeen: "mitä hittoa?" XD Oli kyllä aikas huono, haha! :D

   Poista
 3. Heippa!
  Mitä teillä on olohuoneen ikkunan vastapäätä olevalla seinällä? Saiskos kuvaa :) Nyt vasta hoksasin, että tv-taso on tuossa. :)

  VastaaPoista
 4. Ikkunaa vastapäätä on takka ja takkaa vastapäätä on seinä missä meillä on tv-taso. Ajattelin tehdä videopostauksen jossain vaiheessa niin siitä sitten näkee missä kaikki on ;)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.