Väriä iltaan

24. helmikuuta 2012Kävimme Prismassa ostoksilla ja kotiin tarttui jälleen kerran pari nippuja tulppaaneita.
Ne ovat vain niin ajattomia, kauniita ja sopivat mihin tahansa!
Tällä kertaa mukaan tarttui ihanan pinkkejä ja valkoisia tulppaaneja sekaisin.
Mielestäni kukkaset täydentävät sisustusta ihanasti ja tuovat ainakin itselle niin hyvän mielen :)
Ja nämä Prisman tulppaanit ovat todella hyvin kestäneet, melkein 2 viikkoa ovat olleet freshejä ja terveen näköisiä. Ihan lemppareitani ovat juuri valkoiset ja pinkit. Ensi kerralla voisi kokeilla lähestyvän kevään ja pääsiäisen kunniaksi keltaisiakin ;)
Me menemme tänään Helsinkiin katsomaan Blues Brothers - musikaalia ruokailun kera ♥
Ja huomenna taas lähdemme romanttiselle viikonloppumatkalle Tallinnaan nauttimaan toisistamme ja viettämään yhteistä aikaa Swiss hotellin porekylpyihin ♥


Toivottelen kaikille ihanaa viikonloppua!!
8 kommenttia

 1. Kaunista <3

  Keltaiset ja oranssit tulppaanit on minun ehdottomia suosikkeja. Meillä oranssi päävärinä sisustuksessa joten kukat sopii hyvin sävyihin :)

  Mari

  VastaaPoista
 2. Täytyypäs kokeilla Prisman tulppaaneja. Meillä tulppaaneista tippuu kaikki kukinnot alle viikossa vaikka mitä tekis (tosin en siirrä niistä yöksi viileään niinku ohjeessa sanotaan).

  T.-S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kannattaa ehdottomasti kokeilla. Ostin taas tänään kun viime viikkosetkin oli niin hyvässä kunnossa vielä viikon jälkeen :)

   Poista
 3. Hei haluaisin itsekin tollasia tekstitauluja. (on jo eräs teksti mielessä!) Oletko vain onnekkaasti löytänyt tuollaisia ihania tauluja vai oletko ne teettänyt? Olisi mielenkiintoista kuulla ihan vaikka postauksen muodossa miten olet hankkinut tekstitaulusi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa!

   Teenpä postauksen niistä :) Eli varmasti saa teetettynä, helppohan noita olisi teettää. Itse tilasin nuo Therese Sennerholtin webbikaupasta. Mutta teen postauksen ;)

   Poista
 4. Ma kavin jo ostamassa pari nippua keltaisia tulppaaneja1

  Oikein ihanaa viikonloppua Tallinnaan!
  Tibs

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! <3

   Mullakin tarttui keltaiset tänään mukaan ;)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.