Wavea ostamaan!

2. helmikuuta 2012
Huomenna olisi tarkoitus jäädä töiden jälkeen Aleksanterinkadulle Helsinkiin shoppailemaan ja käydä täydentämässä omaa New Wave-sarjaa uusilla osilla. Tarkoituksena olisi käydä ostamassa erilaisia tarjoiluastioita, koska niitä ei meiltä löydy kotoa ihan hirmusesti. Ajattelin kaikki vanhat Pentikin astiat ja muut antaa pois vanhemmilleni ja ostaa uudet tilalle. Käytämme kotona pääsääntöisesti Iittalan Bottna-sarjaa mitä ei ole enää missään myytävänä. Tämä sarja on väriltään valkoinen johon on mustalla lisätty Marimekon Bottna-kuvio, joten New Wave sopii mielestäni erittäin hyvin tähän sarjaan. Olen miettinyt vaihtoehtoa myydä koko Bottna-sarja pois, mutta tykkään siitä niin paljon että haluan pitää sen.

Nythän tämän New Wave- sarjan osia on -20% tarjouksessa Stockmannilla,
joten otan joululahjaksi saamani Stockmannin lahjakortit mukaan ja lähden huomenna shoppailemaan! Toivottavasti löydän jotain kotiin tuotavaa, tarve olisi nimittäin aika suuri näille tarjoiluastioille.
Vielä olisi helpompi jos poikaystävä olisi mukana kantamassa, mutta kai mä pärjään yksinkin, hih! ;)

Eli jos näet huomenna neljän aikaa tummahiuksisen tytön Aleksin Stockalla kantamassa naama punaisena isoja kasseja, se olen minä!

5 kommenttia

 1. Mie kävin jo eilen tyhjentämässä ;) ja posket oli punaiset!

  VastaaPoista
 2. Bottna-sarjaa itsekin joskus pohdiskelin. Kuvio on niin kaunis. Onneksi en kuitenkaan sarjaan päätynyt, koska jo silloin kaikkia osia ei ollut enää saatavilla juuri tuon "lopettamisen" takia. Älä vaan hukkaa Bottnia mihinkään ;)

  VastaaPoista
 3. Ano: no niin oli mullakin ;)

  Johanna: siksi juuri mietinkin vaihtoa kun ei tuota Bottnaa mistää enää saa. Ja jos itsellä hajoaa niin sitten kyllä harmittaa. Täytyy miettiä ;)

  VastaaPoista
 4. Hei,
  olen kerännyt Bottna-sarjaa, ja jos haluat myydä omasi niin täällä olisi niille ostaja :)! Ihan pikkusen harmittaa, kun en tiennyt, että valmistus lopetetaan...

  VastaaPoista
 5. Hei onko sulla mitään hajua minkä merkkiset noi ensimmäisen kuvan lusikat on? :-D

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.