Puisia unia

12. huhtikuuta 2012

Olen miettinyt vaihtoehtoa jos maalaisimme tai tapetoisimme makuuhuoneen taustaseinän.
Seinä on ollut beigen värinen jo 2 vuoden ajan ja nyt haluaisin päästää beigen lomalle ja tehdä seinälle jotain uutta, kivaa ja inspiroivaa. Olen jo vuoden ajan ihaillut Cole&Sonin puutapettia ja se vain iskee vieläkin minuun. Tapetti olisi väreiltään ja fiilikseltään niin sopiva makuuhuoneeseemme.

Tältähän meidän makuuhuone näyttää tällä hetkellä:Mutta nyt haluaisin muutosta ja olisin tosi innostunut tapetoimaan takaseinän tällä tapetilla:


Mutta nyt pistän vielä vähäksi aikaa jarrut kiinni ja odotan tuonne toukokuuhun kun vain selviää olemmeko saaneet tontin itsellemme vai emme. Koska jos olisimme saaneet, laittaisin ehdottomasti tätä tapettia uuteen taloon joko makuuhuoneeseen tai johonkin muuhun huoneeseen.


Mitäs tykkäätte tapetista? :)

18 kommenttia

 1. Minusta tuo tapetti on ihana, itsekin haluaisin sitä laittaa meidän tulevaan vessaan :)


  Inki

  VastaaPoista
 2. Hei, tapetti on mahtava. Jos johonkin ihastuu, niin kannattaa kuunnella
  sisintään,
  Minulla oli tuo harkinnassa aikaisemmin ja voi olla, että käyttöä löytyy
  vielä meilläkin.
  Mukava blogi sinulla, olen ensivierailulla luonasi :)

  VastaaPoista
 3. Kun opiskelin muutama vuosi sitten niin vuokra asunnossani oli juuri tuollainen tapetti olohuoneessa yhdellä pitkällä seinällä. Itse en siitä pitänyt, minusta tuntui että joku roikkuu hirtettynä jollain oksalla. Siitä tapetista tuli aika ahdistava fiilis!

  Toivottavasti kukaan ei pahastu mielipiteestäni! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei varmasti pahastu ;) Tämä tapetti jakaa mielipidettä ja itse pidän siitä :)

   Poista
 4. Tuo tapetti on aivan mielettömän ihana. Itse tykkään siitä kyllä aivan valtavasti. Olenkin nähnyt sitä useissa kodeissa. Erään keittiön välitilassa näytti todella upealta. Nyt itse vain harmittelen, ettei meidän kodin tyyliin taida oikein kyseinen tapetti sopia. Muuten ottaisin sitä heti :)

  VastaaPoista
 5. Tykkään, ja löytyy työhuoneen yhdeltä seinältä :)

  VastaaPoista
 6. Tykkään. Tuo tapetti on ollut haaveissa jo monta vuotta, mutta tähän asuntoon en sitä valitettavasti saanut mihinkään "mahdutettua". Seuraavaan kotiin olen suunnitellut laittavani sitä juurikin makuuhuoneeseen sängynpääty seinälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tykkään, on tosi kaunis ja käy melkein kaikkeen :)

   Poista
 7. mitä nämä isot taulut ovat joita teiltä löytyy tätä makkarista ja keittiöstä? monta kertaa olen ihaillut erityisesti keittiössäsi olevaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on Jukka Rintalan taulut jota myy art4u :) Ovat kyllä upeat!

   Poista
 8. Moi, pakko oli vinkata myös Econ puukuvioisista tapeteista, jos et ole niihin törmännyt. Meillä on makkarin päätyseinässä Eco Wood 9719 (se vaalein sävy puukuviosta, googlen kuvahaulla löytyy), muut seinät tapetoitu Econ metallinhohtotapeteilla valkoisen/vähän hopeaantaittavan sävyllä. Olen jaksanut katsella makkariamme viimeiset kaksi vuotta todella tyytyväisenä, joten voin suositella :) Tosin tuo omakin valintasi on todella kiva, jos siihen nyt päädyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vinkistä, täytyy käydä katsastamassa :)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.