Tarjousta tekemään!

26. huhtikuuta 2012


Kävimme eilen katsastamassa talon mistä tässä nyt olen pari päivää jutellut..
Ja se on siis suoraan sanottuna aivan ihana!!
Näen jo niin sen minun makuun sisustettuna valkoisella lattialla.
Voi iiks että nyt nousi hirveä stressi koska me haluaisimme tämän asunnon.
Hintaa sillä on aivan liikaa verrattuna meidän kaupungin muiden uusien talojen hintoihin..
Mutta aiomme huomenna jättää meidän kirjallisen tarjouksen ja
katsotaan mitä varmaan ensi viikolla tulee vastausta tai vastatarjousta.


Tältä talo näyttää ulkoa nyt ja me tulisimme maalaamaan sen kokonaan valkoiseksi harmaalla rimoituksilla,
jolloin siitä tulisi se meidän unelmien valkoinen villa, hih!Nyt on siis jännät ajat edessä, katsotaan miten meidän käy!
Itse on vaan hätähousu ja tuo hiton vappukin tulee sotkemaan ensi viikkoa,
joten odottavan aika tulee olemaan sitten erittäin pitkä ;)

Ja voihan se olla että emme vielä ensi viikolla vastatarjousta saa mutta toivottavasti asiat etenisivät nopeasti!22 kommenttia

 1. Toivottavasti saatte pian tietää onko tuo tuleva villanne! Ihanalta näyttää! :)

  VastaaPoista
 2. Mitä jännitystä! Se on niin jännää se oman talon osto.. :) En halua stressata lisää, mutta ehkä olettekin jo ajatellut tätä. Saako talon varmasti maalata valko-harmaaksi? Tarkoitan sitä, että jos asuinalueen muut talot ovat tuota väritystä mitä talo nyt, voi kaavaan kuulua talojen tietty väritys. Tuli vain mieleeni. Mutta siis tsemppiä tarjouskauppaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :)

   Saa maalata. Vieressä tuossa on valkoinen ja harmaa toisella puolella, varmistimme asian vielä välittäjältä ja kaava-määräyksistä ja joko Design-talo tekee maalauksen tai sitten me itse teemme sen joskus myöhemmin jos talon saamme :)

   Poista
 3. No siitä se sitten lähtee! Toivottavasti tarjouksenne hyväksytään ja pääsette remppaamaan uutta kotia mieleiseksenne!!! Btw, mulle pamahti postilaatikkoon eilen AVOTAKKA...Nimeni yläpuolella luki Lahjalehti, ei vois ollut tulla parempaan saumaan! Sulla oli hyviä kommentteja eli ihan ammattilaisen ottein suoriuduit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanuus!! <3 Kiva kuulla että meni ihan hyvin :)

   Poista
 4. Mielenkiintoisen blogisi löysin. Toivotan onnea asuntokaupoille.

  VastaaPoista
 5. Jännittäviä aikoja. Kuulen sinun vastaavan tähän : No niin on!!:) Innostuksesi tulee ruudun läpi ja ymmärrän sen. Aiotteko laittaa aidan pihaa ympäröimään? Kivannäköinen talo, toivotaan että tarjous menee läpi vai sanoisinko että saatte sovittua kaupat. Lykkyä tykö! Te kyllä tekisitte talolle hyvää aivan varmasti, nostaisitte varmasti kaikki sen kauniit yksityiskohdat esiin nurkkia myöten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 Täällä ollaan ihan innoissaan ja nyt meille tarjottiin vielä toista vaihtoehtoa niin sydän paukkaa vielä kovempaa ;) Eli plan B löytyy mutta siitä sitten myöheemin jos tämä ei onnistu..

   Poista
 6. Paljon tsemppiä odotukseen! Se odottavan aika on kyllä pitkä, mutta toivottavasti kärsivällisyys palkitaan ja saatte teidän unelmien talon! :)

  VastaaPoista
 7. Kannattanee soittaa vielä kaupungin rakennusvalvontaan ja varmistaa saako talon todella maalata valkoiseksi, jos viereiset on maalattu noinkin maanläheisin värein. Ihan aina ne välittäjät eivät kaikkea tiedä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, kiitos neuvosta! Näin teemme ehdottomasti vielä varmuuden vuoksi jos kaikki onnistuu..

   Poista
 8. Kiva talo, toivotaan että menee tarjous läpi!! :)

  VastaaPoista
 9. Aikas mahtavaa! Toivottavasti saatte "kompromissihinnan" aikaiseksi, niin kummatkin osapuolet ovat tyytyväisiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan joo. Pyynti on nimittäin aika kova niin saas katsoa kuinka käy.. :)

   Poista
 10. Eletäänpä täällä jänniä hetkiä! :)

  Toivottavasti saatte tästä itsellenne kodin, kaunis talo! Teille soisi jo hyvääkin onnea vaihteeksi näissä asuntojutuissa, muistaakseni matkassa on ollut vastatuultakin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo vastoinkäymisiä on jo 4 kpl takana että toivottavasti tämä onnistuisi tai meidän plan B mikä tarjottiin meille tänään ;)

   Poista
 11. Siis mikä plan B...."toivottavasti" ei ollut parempi kuin tämä...muuten menee vaikeaksi vai meneekö? Ihan tässä itseäkin jännittää sun puolesta! Mukavaa viikonloppua, Vappua en sentään vielä uskalla sulle toivottaa, kun täällä tulee kyläiltyä varmasti aina kun pihamaalta kerkiää ;-)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.