Aamulehti mukana menossa

8. toukokuuta 2012


Minulle tarjottiin vähän yli kuukausi sitten mahtavaa tilaisuutta alkaa kirjoittamaan myös Aamulehden Asuntomessut 2012 nettisivuilla blogia liittyen juuri Asuntomessuihin ja asumiseen. Mietin hetken aikaa että jaksanko parin kuukauden ajan kirjoittaa 2 blogia ja jääkö tämä blogi sitten vähemmälle, mutta päätin että eipäs jää ja kyllä minä kumpaakin jaksan normaalisti päivitellä, onhan tästä tullut jo itselleni aika rakas harrastus mikä on päivittäin mielessä. Eli täällä ei muutu mikään vaan jatkan samaan malliin :)
Niinpä minun kirjoituksiani löytyy tästä päivästä eteenpäin Asuntomessujen ajan myös Aamulehden Asuntomessut 2012 sivuilta:
Tervetuloa!!7 kommenttia

 1. Niin sitä pitää! Onnea vaan kovasti, mutta muista ettet unohda meitä lukijoitasi täällä...tosin varmaan tulee aikas tihuun käytyä kummassakin lukemassa sun kuulumisia!

  VastaaPoista
 2. Vau! Tottahan toki tullaan lukemaan sinnekin! Aihealuekin kiinnostaa kovasti. Älä toki liikaa stressaa tänne kirjoittamisesta, kun kuitenkin on tiedossa että toinen blogi on väliaikainen. Onnea tilaisuudesta!

  VastaaPoista
 3. Kiva juttu, pitääkin käydä kurkkimassa =)

  VastaaPoista
 4. Hieno juttu! Pitää käydä kurkkaamassa :)

  VastaaPoista
 5. No mutta sehän mahtavaa, onnittelut ja kirjoittamisen iloa uuteen blogiin :D

  VastaaPoista
 6. Sä oot niin kaunis! =) Pitää käydä kurkkaamassa blogiin..

  VastaaPoista
 7. Voi kiitos kaikille! Onhan tämä vaihtelua ja oon kiitollinen mahdollisuudesta :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.