Black and white

22. toukokuuta 2012


Näihin kuviin tiivistyy lempivärini sisustuksessa ja värit mitkä tuntuvat nyt olevan hyvin pinnalla sisustuksessa.
Nimittäin musta ja valkoinen, jotka meillä viihtyvät tv-tason päällä sekä muissakin huoneissa. Olen aina ollut valkoisen ystävä ja minusta valkoinen, musta ja harmaa muodostavat ihanan skandinaavisen ja selkeän kokonaisuuden. Ja näihin väreihin voi aina yhdistää erilaisia väripiristeitä! :)

Ja tällä viikolla pääsen teille paljastamaan toivottavasti vihdoinkin meidän alkavan rakennusprojektin tiedot kun sopimukset vihdoinkin allekirjoitetaan ja kaikki alkaa olla valmista! Tämä aikataulu on venynyt hieman kun olemme joutuneet odottaa maaperätutkimuksen tekijää ja niiden kirjallisia tuloksia. Kaikki asiat riippuvat nyt niistä tuloksista.  Mutta sen voin kertoa, että kaikki on jo valittu valmiiksi ja päävärit tulevat olemaan valkoinen, musta ja ... harmaan eri sävyt! Eli sama linja jatkuu kuin tässäkin kodissa, paitsi beigen sävyt muuttuvat harmaan eri sävyiksi.P.S. Arvatkaa ketä kastui aamulla töihin mennessä läpimäräksi kun luuli että tänäänkin on aurinkoinen päivä..? :D1 kommentti

  1. Ovat myös minun lempivärit! Toivottavasti saatte asiat nyt vihdoinkin sovittua ja aloittaa rakentaa omaa kotia <3

    Samppa

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.