Ikkuna jaettavaksi rakentamiseen

6. toukokuuta 2012


Yleensä jaamme ideoita, minä jaan ikkunaideoita, heh!

Kun aloimme suunnittelemaan meidän tulevaa taloa viime vuonna, olin varma yhdestä rakennus/ sisustusideasta minkä halusin ehdottomasti tehdä tulevaan taloomme ja haluan edelleen tulevan ehdottomasti kunhan vain unelman pääsee toteuttamaan.
Nimittäin haluan lisää yhteen makuuhuoneeseen ikkunat mistä näkyy suoraan alas esim. keittiöön tai olohuoneeseen, riippuen tietenkin mikä tila alhaalta löytyy. Tämän idean pystyy siis toteuttamaan sekä 1 1/2 kerroksiseen että 2 kerroksiseen taloon. 

Ensi viikolla lupasin paljastaa teille miten meidän kävi "projektissa" mitä olen hieman pitänyt salassa ennen kuin kaikki asiat ovat varmaa ja nimet ovat paperilla. Sen verran voin paljastaa että tämä versio löytyy tästä projektista. Laitan tähän vielä kuvaa jos ette tajuneet tuosta minun sekavasta selostuksesta mitä näillä ikkunoilla tarkoitan. Ne voi laittaa mihin huoneeseen vaan, itse suunnittelin makuuhuonetta tai työhuonetta.Kuvat otettu iPhonella joskus kauan aikaa sitten.


Toivottavasti saatte tästä jotain inspiraatiota jos tämä vaikka "iskee" teihin yhtä paljon kun meihin.

Voitte uskoa että odotan ensi viikkoa kuin kuuta nousevaa!2 kommenttia

 1. Iskee todellakin! Siskoni mies on arkkitehti ja piirsi meille yhden talon, jossa oli just tuollain aikuisten makkarista alakertaan ikkuna ja toisesta lasten huoneesta myös. Me ei kuitenkaan päädytty tätä taloa ostamaan, mutta pakko käydä kattoon kuhan sen rakennusliike tekee valmiiksi, että miltä se näyttäis...Mua alkais jo kiinnostaa, taisitte saada tontin?! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on siis samanlainen maku ;)

   Meillä on nyt 2 vaihtoehtoa mistä valita ;)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.