Lahjan suunnittelua 1/3

3. toukokuuta 2012Ja kuten otsikkokin jo vihjaa niin minun pitäisi alkaa suunnitella syntymäpäivälahjaa..
Nimittäin ihan itselleni! Olen joka vuosi hemmotellut itseäni synttäreitten aikaa ja ostanut jotain sellaista itselleni mitä en muuten ostaisi tai raaskisi ostaa. Kun ostaa itselleen lahjan, saa mitä haluaa ;)

Mietin asiaa eilen illalla ja minulla olisi nyt muutama vaihtoehto mitkä voisivat olla sopivia syntymäpäivälahjoja itselleni. Synttärini ovat vasta toukokuun ihan lopussa mutta suunnittelu on hyvä aloittaa ajoissa kun hätähousu jokaisen asian kanssa olen. Esim. jos tuote tarvitsee tilata niin sitten se kerkiää juuri sopivasti synttäreiksini, hih!
Yksi mitä olin ajatellut ja mitä vain rakastan meidän sisustuksessa on Kartellin kirkas Bourgie.
Meiltä löytyy jo makuuhuoneesta yksi kirkas, mutta ajattelin jos laittaisinkin sitten kummatkin Bourgiet meidän yöpöydille valaisimiksi ja siirtäisin kirkkaat Take- valaisimet olohuoneeseen ja meidän divaanihuoneeseen. Mallailin eilen sekä mustan että kirkkaan valaisimen kanssa, mutta eri värisinä ne näyttivät erittäin hassuilta yhdessä. Yritin netistä etsiä kuvaa jossa olisi käytetty Bourgieita yöpöydällä ja löysinkin tämän kuvan mikä osui ja upposi samantien!
Niinpä kirkas Bourgie olisi erittäin miellyttävä lahja itselleni joka kulkisi mukana ehdottomasti seuraavaankin asuntoon, jota muuten menemme tänään suunnittelemaan ja jos kaikki menee kerrankin kuin Strömsössä niin tulen vielä illalla tai heti huomenna aamusta kertomaan hieman lisää yksityiskohtia.
Ennen en uskalla paljastaa mitään kun nimet on paperissa ja kaikki sovittu valmiiksi ettei niitä pettymyksiä tule joita meidän aikanamme on tullut jo kolme-neljä kertaa..

Stay tuned! ;)
2 kommenttia

  1. Ei hassumpi syntymäpäivälahja idea, näyttää tooosi hyvälle! Ja täällä hengessä mukana peukalot pystyssä, josko viimeinkin tärppäisi!

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.