Lahjatoive vol 2.

23. toukokuuta 2012Ensi viikolla on minun synttärini enkä vieläkään ole päättänyt mitä itselleni ostaa.
Ensimmäinen toiveenihan oli toinen kirkas Kartellin Bourgie valaisin, jonka sitten siirtäisin makuuhuoneeseen toisen samanlaisen kanssa yöpöydän valoiksi. Mutta nyt on aika esitellä toinen toiveeni. Ja se olisi jo aikaisemmin mainitsemani By Nordin yksi tuote, nimittäin aivan ihana valko-musta tuplakokoinen pussilakana jossa on hirven kuva.Ihastuin tähän pussilakanaan heti kun sen näin ja olen niin rakastunut siihen. Harmi, että Suomesta ei voi tätä tilata ainakaan tietääkseni, joten pitää kääntyä By Nordin omaan nettikauppaan jos tämän ihanan yksilön haluan meidän makuuhuonetta koristamaan. Pussilakana on niin hieno, että periaatteessa päiväpeittoa ei tarvitsisi ollenkaan, koska se vaan peittäisi hirven kuvan.Alunperin olisin halunnut By Nordin puupussilakanan mutta sen kanssa olin liian myöhässä liikkeellä kun se oli jo kaikkialta loppunut. Sekin olisi ollut todella kaunis ja hyvin skandinaavinen, joten niin minun tyylinen!Ehkä tämä olisi sopiva syntymäpäivälahja itselleni? :)2 kommenttia

  1. Hei oletko käynyt katsomassa www.lifestylenordic.fi sivuilta? Mielestäni siellä oli nuita samaisia hirven kuvalla olevia pussilakanoita :)

    VastaaPoista
  2. Joo kävin ja teinkin jo aikaisemmin tilauksen, siellä vain ei ole tuplapussilakanoita vaan vain yksittäisiin peittoihin. Ja meillä kun tuo tuplapeitto on niin se tulisi tarpeeseen ;)
    Mutta löysin By Nordin oman kaupan ja sieltä hirvi-ihanuuden saisi tilattua ;)

    Mutta kiitos paljon vinkistä <3

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.