Myyntiin!

19. toukokuuta 2012Ajattelin tännekin puolelle laittaa myynti-ilmoituksen jos joku vaikka sattuu kiinnostumaan.
Eli laitoin huuto.nettiin myyntiin Hemtexistä ostamani hyvin vähän käytetyn päiväpeiton kooltaan 260cm x 270cm. Kuvassa peitto on jalkopäästä taiteltu vain lyhyemmäksi ettei osuisi maahan kuvattaessa.
Päiväpeitto on tarkoitettu parisänkyyn ja on erittäin loistavassa kunnossa, enhän sitä ole kuin muutaman kerran käyttänyt meidän sängyssä. Peitto on väriltään beige on tehty kiiltävästä materiaalista.
Laitoin päiväpeittoon lähtöhinnaksi 30€, itse maksoin silloin 129€.

Jos kiinnostuit niin päiväpeitto löytyy huuto.netistä TÄSTÄ tai voit laittaa minulle sähköpostia osoitteeseen padmerine@gmail.com. Laitoin myös hääaiheisia tuotteita myyntiin jos jotain sattuu nekin kiinnostamaan. Ajattelin tässä lähiviikkoina laittaa tuotteita aika paljonkin myyntiin huuto.nettiin ja samalla tyhjennellä vaatekaappia ja varastoja.
Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.