"Pienissä häissä"

13. toukokuuta 2012


Vaikka häät eivät kyllä pienet olleetkaan vaan oikein suuret ja kauniit!
Olimme siis eilen ystäviemme häissä ja minuun iski (perus naisena ) vielä aamulla tunne että en haluakkaan laittaa pitkää maximekkoa joten lähdimme vielä kaupungilla käymään. Mukaani tarttuikin loppujen lopuksi Vero Modan mustavalkoinen mekko mikä oli nappivalinta raskaana olevalle koska jousti vatsasta mahtavasti :)

Häälahjaksi ostimme ystävilllemme Stockmannilta Villeroy & Bochin kirkkaan lasikulhon heidän lahjatoivelistaltaan. Nuo lahjatoivelistat ovat kyllä todella käteviä ja helpottavat vieraiden lahjojen miettimistä jos et esim. ole koskaan käynyt parin kotona etkä tiedä mistä he pitävät. Laitan tähän vielä kuvaa lahjasta mikä oli mielestäni kivasti paketoitu. My favourite colour!Häät olivat ihanat, tunnelmalliset, pari oli loistava ja bileet jatkuivat yön pikkutunneille.
Huomenna laitan vielä kuvan pukeutumisestani, koska sen perään on kyselty aikas paljon sähköpostilla, kiitos kaikista ihanista kommenteista ja kysymyksistä!

2 kommenttia

  1. Masukuva mekon kanssa ois ollut kiva =)

    VastaaPoista
  2. Löysin blogiisi toisen blogin suosikkilistalta. mukavalta näyttää:)

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.