Sneak Peak Kastelliin

24. toukokuuta 2012Nyt ajattelin kiusata teitä ja laittaa esille pieniä sneak peak kuvia taas tämän vuoden Asuntomessuilta.
Nyt olisi vuorossa Kastellin uusi Woodbecker - kohde joka tullaan näkemään tänä vuonna siis Tampereen Vuoreksessa. Kastellilla on aina ollut mielestäni hyvin perustaloja messuilla, jotka sopivat kaikkiin elämäntilanteisiin ja ovat hyvin peruskauniita. Tämän vuoden kohde eroaa mielestäni aikaisempien vuosien kohteista erilaisuudella ja kiinnostavuudessaan. Kohteen numero on tänä vuonna 24 ja talosta löytyy hyvin mielenkiintoisia Finlaysonin tekstiilejä, joita on muistaakseni aikaisemminkin messuilla näkynyt.

Kuvat: Aamulehti


Näyttää tosi kivalta ja viimeisessä kuvassa jotain valkoista sohvaakin tai tuolia kurkkaa..

Minä tykkään!!
3 kommenttia

  1. Onpa kivoja!
    Parisen vuotta sitten innostuin keltaisesta kun sisustin asiakkaalle vapaa-ajan asuntoa Vierumaelle. Asiakkaan toive oli "talvella lammin, kesalla viilea" -tunnelma.

    VastaaPoista
  2. Kenenköhän nuo ruokapöydän tuolit ovat? Näyttävät tosi kivoilta ja etsinnässä on ikuisuuden ollut ruokapöydän tuolit. Tosin haaveena on jo jonkin aikaa ollut Louis Ghost tuoli, läpinäkyvänä.

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.