Sunnuntai-aamun yllätys!

17. toukokuuta 2012


Viime lauantainahan meillä oli kavereidemme häät ja tulimme sieltä yöllä myöhään kotiin. Aamuvarhaisella poikaystäväni heräsi aikaisin, puki päälle ja lähti ulos. Ihmettelin että mitä hän näin aikaisin aamulla jo nousee hakemaan Hesaria postilaatikosta. Mutta hän sukelsikin ulkovarastoomme, jonne oli piilottanut ensimmäisen äitienpäivälahjani. Sieltä hän sitten hypähti sänkyyn kortin ja lahjan kanssa! Minä ihan unisena hämmästelin ja meinasin lopulta purskahtaa itkuun onnesta <3 Yllätys oli aivan mahtava ja tilanne niin liikuttava minulle. Avasin lahjan ja sieltähän paljastui ihana Villeroy & Bochin New Wave - sarjan kirkas maljakko. Poikaystäväni sanoi että mietti masuasukkaan kanssa että mitä sitä ostaisi ja tiesi tämän lahjan olevan ihan paras. Ja niinhän se olikin, kiitos rakas, oot ihan paras! Ensimmäinen äitienpäivä siis vietettiin viime sunnuntaina :)Valkoiset ruusut ovat ihan minun lemppareitani! Minulla se kuluu toivottavasti auringosta nauttiessa, siivoillessa ja omasta vapaasta laatuajasta siivoillen nauttiessa.
Viikonloppuna saa kyytiä turhat kamppeet ja kaikki kaapit saavat suursiivouksen.
Aloitan nyt jo karsimaan tavaroita ja käymään läpi esim. omaa vaatevarastoa, jotta sitten kun joskus muutamme, olisi sitten paljon vähemmän kannettavaa ;)


Haluan toivottaa kaikille ihanaa aurinkoista viikonloppua!
1 kommentti

  1. Vau, mika ihana yllari!
    Noista upeista valkoisista ruusuista tulee tuoksu tanne Budapestiin asti...

    Mukavaa viikonloppua!
    Tibs

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.