Taloedustajan tapaamista

15. toukokuuta 2012


Meidän äitienpäivän ilta sujui taloa "rakennellen".

Kävimme sunnuntaina taloedustajamme kanssa läpi talopakettia ja sen sisältöä.
Kuten voitte arvata, meillä erityistoiveita löytyy aika paljon kun peruspaketithan eivät sisällä mitään ihmeempiä elementtejä vaan ihan perus materiaaleja. Kaikki sujui paremmin kuin hyvin ja nyt joudumme odottelemaan ensi viikkoon maaperätutkimuksen tuloksia. Jos siellä kaikki hyvin niin pääsen vihdoinkin ensi viikolla paljastamaan mikä meidän tuleva projektimme tulee olemaan, missä ja milloin.

Kävimme ostamassa oikein herkkumunkit. Pitäähän sitä olla hyvää tarjottavaa kun vieraita saapuu, varsinkin kun puhutaan meidän tulevaisuudesta! Herkut maistui ja olemme erittäin tyytyväisiä tämän hetkiseen tilanteeseen ja suunnitelmiin. Onhan suunnitelmat tehty ihan meidän toiveiden ja tarpeiden mukaan..Täällä elellään jänniä hetkiä tällä hetkellä!
8 kommenttia

 1. Nam mitä herkkumunkkeja ja kaunis kattaus!
  Jännät paikat teillä siellä .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on ja kaikki ratkeaa vihdoinkin ensi viikolla, jippii! :)

   Poista
 2. Oi mitkä herkut! Jännät paikat teillä! Odotan jo niin että paljastat mitä valitsitte heti kun asiat on päätetty ;)


  Anita

  VastaaPoista
 3. Tuttua puuhaa :) Suunnitteluvaihe on niin ihanaa aikaa (vielä, kun voittais lotossa, niin ei tarvitsis budjettia miettiä ;D)! Vaikka meillekin tulee talopaketti, päädyttiin silti itse piirtämäämme pohjaratkaisuusn, kun mikään valmis ei kelvannut. Ja sen pystyin jo heti projektin alkuun sanomaan, että nuo talopaketin omat materiaalit ei tulisi sellaisenaan kelpaamaan, vaan haluan tästä uudesta talostamme juuri sellaisen kuin mistä olen haaveillut. Tätä lähdetään kuitenkin rakentamaan sillä milellä, että siinä asutaan loppuelämä!

  Kaunis kattaus tässä postauksessa ja ihanan väriset tabletit! Ovatko harmaanbeiget vai vääristääkö kuva? Mistä olet ostanut ne? Olen koittanut etsiä juuri harmaanbeigen (eli nykyään greigen) sävysiä tabletteja, mutta en ole mistään löytänyt.

  Aurinkoista tiistaita sulle! On ollut tosi ilahduttavaa lukea, miten iloiselta ja tyytyväiseltä vaikutat elämäänne ja hienoa, että taloprojektinnekin alkaa sujumaan kaikkien vastoinkäymisten ja pettymysten jälkeen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tabletit ovat juuri greigen väriset ja löysin ne muistaakseni pari vuotta sitten ihan Askosta. Ovat juuri täydellisen väriset, tykkään niistä niin <3

   Voi kiitos, olet ihana <3 Kyllä nyt voi todeta että olen onnellisempi kuin koskaan ja asiat menevät niin hyvin. 2012 on todellakin meidän vuosi vihdoinkin! :)

   Poista
 4. Blogistani löytyy sulle tunnustus. :) (Jos olet jo tämän saanut niin eteenpäin laittaminen ei missään nimessä ole pakollista. :) )

  http://styledecorblogi.blogspot.com/

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.